Cem Yılmaz'dan hakkında çıkan haberlere tepki

Saadet Özsırkıntı ile aşk dedikoduları çıkan ünlü komedyen Cem Yılmaz hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
05 Kasım 2020, Perşembe - 22:32
Cem Yılmaz'dan hakkında çıkan haberlere tepki
Serenay Sarıkaya ile ayrıldıktan kısa süre sonra O Ses Türkiye sunuculuğuyla ünlenen Saadet Özsırkıntı aşk yaşadığı iddia edilen ünlü komedyen Cem yılmaz hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.


"Yeter artık yahu"

Hakkında çıkan aşk haberlerinin gündem olmasını 'fuzuli' olarak değerlendiren Yılmaz "Haber kanalları biraz ciddiyet için, Pandemi,deprem,ekomomik olaylardan ziyade 2 meteorun da aynı anda düşmesini bekliyor sanıyorum. Bu ne fuzuli haberdir yeter artık yahu. Altındaki yorumlarda cabası" diye yazdı.


"Paspallık forever..since 90’s "

Cem Yılmaz bu tür haberlerle mücadele edeceğini belirtirken "Bu ve benzeri “aşk” haberleri dedikleri şeyi , 2 gün sonra “büyük aşk “ bitti diye verme var bi de...Bitene kadar mücadeleye devam :)..paspallık forever..since 90’s." ifadelerini kullandı.


"Kendisini işim gereği tanıyordum"

Saadet Özsırkıntı da Instagram hesabından çıkan haberlerle ilgili açıklama yaparken şu ifadeleri kullandı;

"Yaşadığımız bu zor günlerde bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak benim için inanın çok üzücü. Doğru... Oyununa gittim. Kendisini işim gereği tanıyordum; kulisine de uğradım. Her selamlaştığım aşka evrilmesin. Yanlış ve yalan bilgilerle hele ki ağzımdan çıkmış gibi gündem yaratılmasın lütfen sizden ricamdır."

http://www.ankaramasasi.com/haber/341712/cem-yilmazdan-hakkinda-cikan-haberlere-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.