İstanbul Boğazı’nda korona eğlencesi

İstanbul Boğazı’na açılan bir teknede koronavirüs salgınına ve artan vaka sayılarına rağmen tedbirler hiçe sayıldı. Eğlenceye katılanlar sosyal mesafe kuralına uymadıkları gibi maske de takmadı.
IHA-20201112AW163943
|
12 Kasım 2020, Perşembe - 10:24
İstanbul Boğazı’nda korona eğlencesi

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler sonrası geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle restoran, kafeterya ve benzeri eğlence yerlerinde saat 00.00’dan itibaren müzik yayınına izin verilmeyeceği ve salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirleri devre dışı bırakacak şekilde eski faaliyetine devam ettiği tespit edilen işletmeler kapatılacağı bildirilmişti.

Bu kapsamda tüm yurtta denetimler hız kesmeden devam ederken, İstanbul Boğazı’na Kabataş iskelesinden dün saat 19.30 sıralarında açılan bir teknede akşam saatlerinde skandal görüntüler kaydedildi.

 Koronavirüs salgınına rağmen eğlence adı altında bir araya gelen grup, hayati öneme sahip kuralları ihlal etti. Eğlenceye katılanlar sosyal mesafe kuralına uymadıkları gibi maske de takmadı.

Bununla da yetinmeyen grup iç içe dans etmeye başlayarak tehlikeye davetiye çıkardı. Teknede yasağa rağmen nargile içilmesi de dikkat çekti.

Çalışanların dahi maske takmadığı “korona eğlencesinde” yaşananlar ise kameralara yansıdı. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/359622/istanbul-bogazinda-korona-eglencesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.