Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşklarını itiraf etmek zorunda kaldı

Survivor 2020'nin en popüler isimleri Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın sevgili olduğu iddia edilmişti. Her fırsatta sevgili olduklarını reddeden çift, öpüştüğü anlar sosyal medyaya düşünce aşklarını ilan etmek zorunda kaldı.
Zeliha Demirci
|
28 Kasım 2020, Cumartesi - 23:23
Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşklarını itiraf etmek zorunda kaldı

Survivor'da gönüllüler takımında birlikte yarışan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nın uzun süredir sevgili olduğu konuşulurken, genç çift bunu her fırsatta reddediyordu. Barış Murat Yağcı, "Nisa benim kız kardeşim" derken Nisa Bölükbaşı ise “Biz kardeşiz” açıklamaları yapıyordu. Bugün ikilinin öpüşme görüntüleri gündeme damga vurdu. Enes Batur’un evinde çekildiği iddia edilen video kısa sürede viral oldu. Sosyal medyanın diline düşen genç aşıklar aylardır ilişki yaşadıklarını itiraf etmek zorunda kaldılar. 

 "İlişkimizi tüm yakın çevremiz ve ailemiz biliyor"

Sosyal medya hesaplarından ortak bir paylaşım yapan ünlü çift şu satırlara yer verdi: “Bizler bir TV programı ile hayatınıza girmiş iki genç bireyiz. Programın bitmesinin ardından hem kariyerimiz adına hem de sevginize layık olmak için sadece yaptığımız işlerle anılmayı ve sizlere daha faydalı dokunuşlar yapmayı amaçladık. Ve  bunun için çalışmaya devam ediyoruz. Bu sebeple yaklaşık 4 aydır hakkımızda yapılan tüm yorumlara, eleştirilere cevapsız kalmayı tercih ettik. İlişki ile gündeme gelmenin, bunu PR çalışması olarak kullanmanın ikimizin de hayata bakışına çok aykırı olduğunu bilmek isteriz. Güzel işlerimizi hayata geçirip, daha ileri zamanlarda bir açıklama yapmayı isterken bugün yaşanan  durum karşısında bir açıklama gereği duyduk. Biz her insanın yaşamasını istediğimiz türden güzel bir ilişkiyi aylardır yürütüyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz. İlişkimizi tüm yakın çevremiz, ailemiz bilmekte ve desteklemektedir. Bundan sonrası için de bu konularda konuşulmak yerine işlerimizle anılmak istiyoruz."

"Dileriz arkadaş kazığı yemezsiniz"

"İnsanların özelini kayda alıp paylaşmak suçtur. Şu an yayılan videoyu çeken ve paylaşan kişi çok yakın zamanda yargı önünde  bunun cezasını ödeyecektir. Dileriz arkadaş bildiğiniz kimse sizin özel anlarınızı çekip paylaşmaz ve arkadaş kazığı yemezsiniz. İlişkiler ekran önünde değil kalplerde yaşanmalıdır. Bizimle birlikte olan tüm güzel insanlara teşekkürler.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/404155/baris-murat-yagci-ve-nisa-bolukbasi-asklarini-itiraf-etmek-zorunda-kaldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.