Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Survivor ile tanınan Nisa Bölükbaşı kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Başarısının sırrı ne? Ve daha birçok sorunun cevabı...
Büşra Bayrak
|
11 Ekim 2023, Çarşamba - 10:41
Nisa Bölükbaşı Kimdir?

 Survivor 2020’nin gönüllüler takımında yarışan Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğmuş, 25 yaşındadır ve aslen Türk'tür.

Annesi Nisa'yı 3 yaşından itibaren yüzme branşına yönlendirdiği için  Bölükbaşı, daha 6 yaşına gelmeden profesyonel yüzücü oldu. Survivor yarışmasının havuz etaplarında  ne kadar iyi yüzdüğünü  gösterdi. Aynı zamanda tenis ile ilgilenen Bölükbaşı, Prag tenis kulübü Cibulka’da 15 yıl oyuncu olarak yer aldı.

 Profesyonel olarak voleybol oynadı. Survivor yarışmasında en çok yetenek gerektiren atış parkurlarında başarılı olabilmek için eğitim aldı. Özellikle profesyonel voleybol ve yüzme geçmişi yarışmada ona avantaj kazandırdı.

 Spor geçmişinin yanında akademik eğitim de alan Nisa Bölükbaşı 2018 yılında mimarlık okumaya başladı, bundan dolayı spora ara vermek zorunda kaldı. Mimarlık öğrencisi olan Bölükbaşı Survivor 2020 seçmelerinde üstün başarı gösterdi.Okuluna bir yıl ara vererek Survivor 2020’ye katılmaya karar verdi. Hobi olarak spora devam eden Bölükbaşı bisiklete biniyor ve  kayak yapıyor. 

Survivor geçmişi

Nisa Bölükbaşı, katıldığı 2020 Survivor yarışmasında 424 oyunun 220'sini kazanıp, yüzde 52 başarı oranı ile 5. sırada yer aldı. Hızını alamayıp Survivor 2022 All Star'a da katılan hırslı yarışmacı, orada ise  hedefine ulaşarak şampiyon oldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086770/nisa-bolukbasi-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.