Konya'da kan donduran kadın cinayeti

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir genç, kaçırarak evlendiği 4 aylık eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü. Polisi arayıp işlediği cinayeti ihbar eden genç gözaltına alındı.
IHA-20201205AW182923
|
05 Aralık 2020, Cumartesi - 03:06
Konya'da kan donduran kadın cinayeti

Olay, Beyşehir ilçesine bağlı Yeni Mahalle 40658 Sokak’ta 7 katlı bir apartmanın 4’üncü katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokağa çıkma yasağının başladığı saat 21.30 sıralarında polis merkezini arayan bir kişi, “Eşimle tartıştım, öldürdüm” diyerek evinin adresini verip işlediği cinayeti haber verdi.

Kanlar içerisinde bulundu

Polis ekipleri söz konusu adrese geldiğinde 18 yaşındaki Ece Çiçek’i boğazından bıçaklanmış vaziyette kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekipleri talihsiz kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. Kadının 21 yaşındaki kocası ekipler tarafından gözaltına aldın. Genç kadının cansız bedeni olay yeri ve savcı incelemesinin ardından otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Genç kızı kaçırdıktan sonra evlenmiş

Tartıştığı eşini bıçakla öldüren adamın Samsun’da oturduğu, 4 ay önce genç kızı kaçırdığı, evlenen çiftin Beyşehir’e yerleştiği öğrenildi. Komşuları ise genç çiftin sessiz ve sakin olduklarını daha önce hiç tartışma sesi duymadıklarını söyledi.

"Beni öldürecek kurtarın" diye bağırdı

Öte yandan, cinayet olayı yaşanmadan tartışma seslerini duyan üst kat komşusu Aysel Kuru, “Beni kurtarın, öldürecek beni” diye bağırarak yardım isteyen Ece’nin evine indiğini söyleyerek, “Ancak kapıyı açtıklarında ikisi de sakindi. Genç ve yeni evli olduklarını, birbirlerini anlayışla karşılayıp tartışmamaları konusunda telkinde bulundum. Sabri Çiçek de sakin bir şekildeydi. Ece’yi yukarıya götürmek istedim ama eşi buna izin vermedi. Bunun üzerine evime çıktım” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/423966/konyada-kan-donduran-kadin-cinayeti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.