Ankara Keçiörengücü, Tuzlaspor'a 1-0 mağlup oldu

TFF 1. Lig’in 14. haftasında Ankara Keçiörengücü deplasmanda Tuzlaspor'a 1-0 mağlup oldu.
Büşra Bayrak
|
13 Aralık 2020, Pazar - 19:54
Ankara Keçiörengücü, Tuzlaspor'a 1-0 mağlup oldu

Vefa Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi takıma galibiyeti getiren golü 45. dakikada Thuram kaydetti. İkinci yarıda rakibine oranla daha üstün bir oyun ortaya koysa da istediği golü bir türlü bulamayan Keçiörengücü, rakibine 1-0 mağlup oldu ve üst üste ikinci kez sahadan mağlup ayrıldı.

Üst üste oynadığı 3. maçını da kazanan lider Tuzlaspor puanını 27'ye yükseltti. 24 puanlı Ankara Keçiörengücü ise 3. sırada kaldı.

Önümüzdeki süreç daha pozitif geçecek

Müsabaka sonrasında basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ankara Keçirengücü Teknik Direktörü İlker Püren, ligin başından bu yana ortaya koydukları ciddi bir performans olduğunu ifade etti.

Püren, "Bunun neticesinde rakiplerin korktuğu bir takım haline geldik. Deplasmanda da iç sahada da olsa rakipler savunmalarını ön plana çıkartıyor. Bu bizim için bahane değil. Son iki hafta kaybetmiş bir takım olarak süreci nasıl telafi edeceğimizin çalışmalarını yapacağız. 3 maçlık periyodu geride bıraktık. Hafta içi daha sağlıklı bir çalışmamız olacak buna eminim. Üst üste sıkışmış müsabakalarda taktiksel eksiklik antrenmanı yapamıyorsun. Bu eksiklikleri telafi edip daha iyi yapabilir hale getirerek oynayacağımız müsabakalarda puanlarla ayrılacağız. Önümüzdeki süreç daha pozitif geçecek" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/440623/ankara-keciorengucu-tuzlaspora-1-0-maglup-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.