Ankara'daki banka soygunu girişimi kamerada

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir bankaya yönelik soygun girişiminin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Ankara Masası
|
14 Aralık 2020, Pazartesi - 13:41
Ankara'daki banka soygunu girişimi kamerada
Olay, Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman Tunahan Caddesi 208. Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre; M.A. ismindeki bir kişi elindeki silahla banka şubesine girdi. Güvenlik görevlisinin silahını alan soyguncu ardından elindeki torbayı uzattığı müşteriden paraları toplamasını istedi.

Soyguncunun üzerine atladı

Bankadan çıkacağı esnada soyguncunun üzerine C.S.Ç. isimli 66 yaşındaki bir müşteri atladı. Soyguncu ve müşteri arasındaki boğuşma sırasında dört el silah sesi duyuldu. Vurulan C.S.Ç. çenesine ve göğsüne isabet eden kurşunlar sebebi ile ağır yaralandı. Soyguncu diğer müşterilerin tarafından etkisiz hale getirildi.
 

Müşteri ağır yaralandı

Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan C.S.Ç.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
 

"Silahlı çatışma oldu"

  Olaya tanık olan çevre esnaflardan Önder Kolaylı, “Sabah 9 civarlarında bankaya girdim. İkinci kata çıkarken aşağıdan sesler geldi. Silahlı çatışma oldu. Kendimizi güvenlik altına almaya çalıştık. Silahlı çatışma bittikten sonra ve polisler geldikten sonra aşağıya indik ve olay yerini terk ettik. O esnada ambulans geldi. Ambulans yaralıyı aldı gitti. Hırsız da yerde yatıyordu o esnada polisler de hırsızı alıp götürdü. Bankadan çıkarıldı hırsız ve güvenlik güçleri tarafından götürüldü" dedi.

Yaşanılan hadiseye şahit olan diğer bir esnaf ise, "Benden ekmek almaya gelmişti sonra gitti. Orada olay olmuş hırsızın üzerine atlamış kurşun yemiş. Hırsız kapıdan çıkarken müşteri üzerine atlamış ve yaralanmış. Bu mahallede oturuyordu. Hırsızı etkisiz hale getirmek için üzerine atlamış, hırsız da onu vurmuş" diye konuştu.

Öte yandan yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

(İHA)

(Görüntüler ankara06ihbar instagram sayfasından alınmıştır)
http://www.ankaramasasi.com/haber/441849/ankaradaki-banka-soygunu-girisimi-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.