Sinan Burhan'dan ABB'ye kar tepkisi

Ankara'da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. AK Parti Altındağ Meclis Üyesi Sinan Burhan, "Bu kadarcık karda bile sınıfta kaldınız" diyerek Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi.
Büşra Bayrak
|
24 Aralık 2020, Perşembe - 10:38
Sinan Burhan'dan ABB'ye kar tepkisi

Ankara'da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı bazı noktalarda araç trafiğini olumsuz yönde etkiledi. Araçlar tuzlama çalışması yapılmayan yollarda ilerlemekte zorluk çekti. Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Altındağ Meclis Üyesi Sinan Burhan da sosyal medya hesabından paylaştığı video ile ABB'ye tepki gösterdi. 

"Tuzlama yapılmadığı işin arabalar kayıyor"

Burhan’ın sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda araçların hafif yokuşta dahi kaydığı görüldü. AK Partili Meclis Üyesi paylaşımına  “Ankara kara teslim. 1 cm bile kar olmayan İncek Bulvarında tuzlama yapılmadığı işin arabalar kayıyor. Bir vatandaşımızdan gelen video. Bu kadarcık bir karda bile sınıfta kaldınız. Yazık” ifadelerini kullandı.

Burhan diğer bir paylaşımında da “Ankara kara teslim. Yine bir vatandaşımız yolladı. Tuzlama yok. Belediye ekipleri yok. Bu dik yokuş ölüm saçar.” dedi.  

http://www.ankaramasasi.com/haber/467061/sinan-burhandan-abbye-kar-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.