Kıskançlık krizine girip eşini banyoda bıçakladı

Adana’da bir koca kendisinden 19 yaş küçük eşini kıskançlık krizine girerek önce balkonda darp edip daha sonra banyoda defalarca bıçakladı.
IHA-20201228AW201199
|
28 Aralık 2020, Pazartesi - 09:54
Kıskançlık krizine girip eşini banyoda bıçakladı

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi 1312 Sokak'taki 3 katlı evin 3. katında meydana geldi. İddiaya göre, K.E.İ.H. (20) bir süre önce İ.E.M.M.S.(39) ile evlendi. Çift arasında bir süre sonra kıskançlık nedeniyle tartışmalar yaşanmaya başladı. Eşinin balkona dahi çıkmasını istemeyen adam, dün akşam saatlerinde kıskançlık krizine girdi. Kendisine hakim olamayan koca eşini balkonda darp etmeye başladı. Adam sesini duyurabilmek için çığlık atmaya başlayan kadını bu kez de evin banyosuna götürerek bıçakladı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kıskançlık krizine giren kocayı gözaltına aldı. Kadın ise ambulans ile Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çiftin komşusu Salih Töremen, sokakta bulunduğu sırada evinin balkonunda darp edilen kadının yardım istediğini belirterek, "Ben ve diğer komşularımız birlikte evin kapısını çaldık ama açan olmadı. Bunun üzerine biz de olayı polise bildirdik. Polisler geldiğinde kadın kocası tarafından bıçaklanmıştı." diye konuştu.

(AA) (İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/474038/kiskanclik-krizine-girip-esini-banyoda-bicakladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.