Fatih Ünal'dan ABB'ye kar aracı tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir kar küreme aracının fotoğrafını paylaşarak "12 derece ve güneşli havada işleri güçleri reklam." dedi.
Ankara Masası
|
30 Aralık 2020, Çarşamba - 13:08
Fatih Ünal'dan ABB'ye kar aracı tepkisi
Başkent'te geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı sonrası yaşanan sıkıntılardan dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik tepkiler gündemdeki yerini koruyor. Perşembe günü ortaya çıkan tablo ardından belediyenin hazırlıksız olduğunu ifade eden Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, ABB'yi bu kez reklam yapmakla suçladı.

"Ankara Büyükşehir yatıyor mu, çalışıyor mu?"

Ünal, sosyal medya hesabından ABB'ye ait bir kar küreme aracının fotoğrafını paylaşarak "Kar Aracını işlek yol üstüne çekmişler. 12 derece ve güneşli havada işleri güçleri reklam. Ankara Büyükşehir yatıyor mu, çalışıyor mu... Ona da Ankaralılar karar versin..." dedi.

Mansur Yavaş özür dilemişti 

Ankara'da 24 Aralık Perşembe günü etkili olan kar yağışı sonrası kent genelinde tuzlama ve yol açma çalışmalarının yetersiz kaldığını savunan vatandaşlar duruma tepki göstermişti. Başkentin birçok noktasında yaşanan maddi hasarlı kazalar ise sosyal medyaya yansımıştı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaşanan sıkıntılardan dolayı özür dilemişti. 
http://www.ankaramasasi.com/haber/479280/fatih-unaldan-abbye-kar-araci-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.