Sanatçılardan Radyo AVRASYA TÜRK'e yeni yıl mesajı

Radyo AVRASYA TÜRK aracılığıyla dinleyicilerine birçok ünlü isim yeni yıl mesajı gönderdi.
Ankara Masası
|
31 Aralık 2020, Perşembe - 17:20
Sanatçılardan Radyo AVRASYA TÜRK'e yeni yıl mesajı

2021 yılına girmeye saatler kala birbirinden ünlü isimler Radyo AVRASYA TÜRK dinleyicileri için yeni yıl mesajı gönderdi.

Gönderilen mesajlarda zorlu geçen 2020’nin ardından 2021 yıl için sağlık ve mutluluk dinlendi.

Ünlü isimler mesajlarında şu ifadeleri kullandı;

Sümer Ezgü

Sevgili Avrasya Türk radyo dinleyicileri, yeni yılınız kutlu olsun. Başta sağlık olmak üzere yeni dünya koşullarınıza, uyumlu güzel bir yaşam diliyorum. Mutlu seneler.

Müslüm Eke

Herkese merhabalar. Gelen gideni aratırmış derler ama biz yine de yeni gelen yıldan güzellikler dileyelim. Tüm herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. Radyo AVRASYATÜRK dinleyicilerine ve türkü severlere sevgiler, saygılar.

Mustafa Acar

Merhaba sevgili dostlar ben Mustafa acar. Yeni yılda Radyo AVRASYA TÜRK dinleyicileri ve tüm insanlık için maskesiz ve sanatla mesafesiz günler diliyorum. Hoşça kalın.

Uygar Erdoğan

Merhaba dostlar ben Uygar Erdoğan bütün AVRASYA TÜRK dinleyicilerinin ve sevenlerimin yeni yılını kutluyorum. Koronasız, mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar diliyorum. Hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun. Dostça kalın. Türkülerle kalın. 

Nail Kırmızıgül

Yeni yılda kalbinizdeki her şey gerçek olsun. Mutlu yıllar.

Elif Buse Doğan

Merhaba ben Elif Buse Doğan, Radyo AVRASYA TÜRK dinleyicilerinin yeni yılını kutluyorum. 2021 sağlıkla, mutlulukla, huzurla gelsin herkese sevgiler.

Daha birçok isim mesaj gönderdi

Radyo AVRASYA TÜRK dinleyicilerine mesaj gönderen sanatçılar arasında şu isimler de yer aldı;

Emel Taşçıoğlu, Çiğdem Elmas, Erdoğan ve Özlem Eskimez, Tolga Kaya, Duygu Kutlu, Söylev Ezgi Uludağ, Arif Kabadayı, Ekrem Düzgünoğlu, İlknur Yakupoğlu, Özgür Akdemir, Didem Çetinkaya, Sevda Gül, Nahide Akkal, Fatih Demirhan, Sultan Kılıçarslan Varol, Hüseyin Uğurlu, Burak Sönmez, Tarık Kavut, Seyfi Yerlikaya, Edip Bülbül, Sareş Devrim Açıkgöz, Volkan Kaplan, Ali Ekber Eren, Özge Erdoğan, Erdal Küçükkaya, Mustafa Eke, Zuhal Karabulut, Serdar Kemal, Fındık Buse Katılmış, Ayşen Biten, Nazım, Sasa, Görkem Aygün


http://www.ankaramasasi.com/haber/481774/sanatcilardan-radyo-avrasya-turke-yeni-yil-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.