Sevdiği kızla evlenemeyen genç dokuzuncu kattan atlamak istedi

Osmaniye’de Yasin T. isimli şahıs sevdiği kızın kendisine verilmediğini iddia ederek dokuzuncu katın balkonundan atlamak istedi. Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürü Serhat Çelik ise genç adamı son anda tutarak içeriye çekmeyi başardı.
IHA-20210101AW205111
|
01 Ocak 2021, Cuma - 08:53
Sevdiği kızla evlenemeyen genç dokuzuncu kattan atlamak istedi

Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Esen Sitesi A Blok 9. katta bulunan bir dairede yaşandı. Alınan bilgiye göre, yılbaşını geçirmek için söz konusu adrese gelen Yasin T. bir süre sonra 155 polis imdat hattını arayarak Asayiş Şube Müdürü Serhat Çelik ile görüşmek istediğini söyledi. Asayiş Şube Müdürü Çelik, sevdiği kızın kendisine verilmediğini iddia ederek canına kıymak isteyen şahsı ikna edebilmek için adrese geldi. 

Yaklaşık 4 saat kadar Yasin T.’yi ikna etmeye çalışan Çelik, şahsa kapıyı açtırmayı başardı. Ancak Yasin T. bu defa da kendisini arka odaya kilitledi. Kapıyı kırarak odaya giren Çelik, şahsı balkondan atlamak isterken son anda kurtardı. 

Ekiplerin yardımıyla odaya çekilen şahıs sakinleştirilmeye çalışıldı. Olay yerinde hazırda bulunan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yasin T., özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yasin T.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/483070/sevdigi-kizla-evlenemeyen-genc-dokuzuncu-kattan-atlamak-istedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.