Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce talimatı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı doğrultusunda partililerin Muharrem İnce tartışmalarına bir süre daha sessiz kalacağı belirtildi.
Ankara Masası
|
07 Ağustos 2020, Cuma - 10:28
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce talimatı

Yeniden parti kuracağı iddiaları ile gündeme gelen Muharrem İnce cephesinde çalışmalar hız kazandı. Muharrem İnce’nin Yaşamkent’te ofis açacağı belirtilirken, son kurultayda beklentilerine ulaşamayan CHP’li ‘küskünler’i hedeflediği öğrenildi. Parti kurma sinyalleri yoğunlaşan İnce'ye karşı CHP Genel Merkezi'nin sessizliği ise sürüyor.

CHP MYK BEKLENİYOR

Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın haberine göre; CHP'liler Kılıçdaroğlu'nun talimatı doğrultusunda Muharrem İnce tartışmalarına bir süre daha sessiz kalacak. Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre; bu hafta sonu gerçekleşecek parti meclisi (PM) toplantısında Kılıçdaroğlu’nun bu konuda dolaylı bir mesaj vermesi bekleniyor. CHP'nin kesin tavrı ise MYK’nin belirlenmesinin ardından ortaya çıkacak.

PARTİDEN KOPMALARA ENGEL OLMAK İÇİN...

Öte yandan İnce’nin parti kurma hamlesinin MYK’da denklemi değiştirebileceği de konuşuluyor. Kılıçdaroğlu’nun İnce nedeniyle partiden olası kopuşları engellemek için Hakkı Suha Okay’a MYK’de görevlendirerek mesaj verebileceği dile getiriliyor. Bülent Tezcan'a verilecek görev doğrultusunda İnce'ye yönelik net bir çıkış yapılması da gündemde.

CHP sessizliğini korurken, Muharrem İnce cephesinde görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. İnce’nin mevcut bazı belediye başkanlarıyla temas kurduğu dile getirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/55735/kemal-kilicdaroglundan-muharrem-ince-talimati
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.