Kılıçdaroğlu: Bizi bölmek, parçalamak isteyecekler

CHP iktidarında Türkiye'yi 5 yılda bölgenin yıldızı haline getireceklerini söyleyen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, partiyi bölmek ve parçalamak için girişimlerin olacağına dikkat çekti.
Ankara Masası
|
08 Ağustos 2020, Cumartesi - 13:29
Kılıçdaroğlu: Bizi bölmek, parçalamak isteyecekler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP 37. Olağan Kurultayı'nın ardından toplanan Parti Meclisi'nde konuştu. İsim vermeden  Muharrem İnce'ye yüklenen CHP lideri, "Bizi bölmek istiyorlar, parçalamak istiyorlar" dedi. Kılıçdaroğlu, "Bireysel çıkarlar, bireysel hesaplar bu sistemin tamamen dışında olmak zorundadır. İster sıradan üyesi ol, istersen genel başkanı ol. Memleket bu haldeyken başka bir şey sorulamaz." şeklinde konuştu. 

"ERDOĞAN'A ÇAĞRIM VAR..."

Sözlerinin bir bölümünde hükümetin ekonomi politikasını da eleştiren Kılıçdaroğlu, "Türkiye yönetilmiyor, savruluyor. Türkiye’yi kim yönetiyor? Hep beraber freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı ilerliyoruz. Sayın Erdoğan’a bir çağrım var. Hala bu milleti seviyorsan ilk yapacağın iş o sosyete damadın görevine son vermektir. Onu savunma. Bu sosyete damadın ekonomiden, fakir fukaradan anladığın yok. Al kardeşim bunu görevden. Bu işi bilen dünya kadar insan var." ifadelerini kullandı. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/57567/kilicdaroglu-bizi-bolmek-parcalamak-isteyecekler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.