Tuzla’da doğalgaz kutusu bomba gibi patladı

Tuzla’da bina önündeki doğalgaz kutusunda patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi yaralanırken sokakta bulunan araçlarda maddi hasar meydana geldi.
IHA-20210202AW232109
|
02 Şubat 2021, Salı - 03:17
Tuzla’da doğalgaz kutusu bomba gibi patladı

Olay, Aydınlı Mahallesi Süheyla Sokak'ta saat 01:00 sıralarında meydana geldi. Sokakta bulunan bir binanın önündeki doğalgaz kutusu, büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın ardından alevler binanın ikinci katına kadar yükseldi. Olayı gören mahalle sakinleri durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

Merdiven yardımı ile kurtarıldılar

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını 1 saatlik çalışma ardından kontrol altına alarak söndürdü. O anlarda alevlerin önüne geçebilmek için doğalgaz hattındaki gaz akışı kesildi.  Binada bulunan 6 kişi itfaiye ekiplerince merdiven yardımıyla kurtarıldı. Ayrıca sokakta bulunan araçlarda maddi hasar meydana geldi.

"Balkondan atladık"

Emre Akyazan isimli vatandaş, "Muhtemelen birisi yakmıştır. Yağmurlu havada sigaradan yanacak bir şey değil. Doğalgaz patladı. Apar topar çıktık evden balkondan atladık. İtfaiye geldi. Kalp rahatsızlığı olan bir dayı vardı o rahatsızlandı oğlu vardı o da rahatsızlandı. Bende de ufak tefek sıyrıklar var." dedi.

Polis yangın ile ilgili çalışma başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/558350/tuzlada-dogalgaz-kutusu-bomba-gibi-patladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.