Mamak Belediyesi’nden karantina günlerini renklendiren yarışma

Ankara Masası
|
18 Nisan 2020, Cumartesi - 16:46
Mamak Belediyesi’nden karantina günlerini renklendiren yarışma

Mamak Belediyesi, genel izolasyon ve sokağa çıkma yasağı kapsamında evde kalan vatandaşlar için sosyal medya üzerinden izleyici ile buluşacak bir yarışma düzenliyor. Canlı yayın olarak yayınlanacak programın ilk bölümü, bu akşam takipçileriyle buluşacak.

Mamak Belediyesi, korona virüs nedeniyle sokağa çıkamayan vatandaşların evde keyifli vakit geçirmesi için eğlendirirken bilgilendiren bir yarışma düzenliyor.

SANAL YARIŞMA SAHİCİ MUTLULUK

Hafta sonları saat 21:00’de Belediyenin resmî Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak “Sen Bilirsin”de, bilgisine güvenenler yarışacak. Kazananlara çeşitli hediyelerin dağıtılacağı yarışmanın ilk bölümü, bu akşam takipçileriyle buluşacak. Yarışmada başarılı olanlar, bisiklet, drone, mp3 çalar, bluetooth kulaklık, bluetooth hoparlör, powerbank, hard disk, oyun kolu, saç kurutma makinesi, buharlı ütü, kahve makinesi gibi hediyeler kazanma şansı yakalayacak.

Yarışmada yer almak isteyenler, Mamak Belediyesi’nin 0533 811 83 83 numaralı Whatsapp hattı üzerinden programa katılabilecek. Takipçiler ayrıca “korona günlerinde ben ve ruh halim” konulu fotoğraf ve kısa videoları göndererek, ortak ruh halini paylaşabilecekler.

BAŞKAN KÖSE: “HIZLI OLAN KAZANACAK”

Yarışmayı sosyal medya hesabından duyuran Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Güzel Mamaklılar, bir Mamak Belediyesi yapımı olan Sen Bilirsin yarışmasıyla bilgilerinizi sınamaya hazır mısınız? Her Cumartesi- Pazar saat 21:00’de Mamak Belediyesi Facebook sayfasında bilgisine güvenen ve tabi ki hızlı olan kazanacak” ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/5692/mamak-belediyesinden-karantina-gunlerini-renklendiren-yarisma
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.