Ankara'daki bıçaklı saldırının detayları

Ankara'da bir kişinin boğazından bıçaklanmış şekilde hastaneye getirilmesi ardından harekete geçen ekipler, dedektif gibi iz sürerek olayı aydınlattı.
IHA-20210208AW237267
|
08 Şubat 2021, Pazartesi - 10:46
Ankara'daki bıçaklı saldırının detayları

Ankara’da boğazı kesici aletle yaralanması üzerine ameliyata alınan ve hayati tehlikesi olan bir şahsın hastaneye getirilmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Bu çerçevede yaralıyı hastaneye getiren  Mehmet Ş.’nin ifadesine başvuruldu.  Mehmet Ş.’nin , cino lakaplı bir adamın evine geldiklerini, olay yerinde iki yabancı uyruklu kadın ile iki erkek olduğunu ve aniden çıkan arbede de arkadaşının yaralandığını söylediği öğrenildi.

Cep telefonu kayıtları incelemeye alındı

Şüphelinin olayın gerçekleştiği adresi bilmediğini söylemesi üzerine cep telefonundaki arama kayıtları mercek altına alındı. Yapılan incelemede bir taksi durağının numarasına ulaşıldı. Şüpheli Mehmet Ş.’nin arkadaşını bu duraktaki bir taksi ile hastaneye getirdiği belirlendi.

Taksi şoförünün ifadesine başvuruldu

Olayla ilgili olarak ifadesi alınan taksi şoförünün iki şahsı Etlik semtinden aldığını, Keçiören’deki Kuzey Ankara TOKİ Bloklarına götürdüğünü, yaklaşık 10 dakika sonra gelen şahıslarda birinin boğazının kesik olduğunu ve iki kişiyi hastaneye götürdüğünü söylediği öğrenildi.

Gözaltına alındılar

Söz konusu adresin belirlenmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. İkamette yapılan aramada 3 adat bıçağa delil olarak el konuldu. Şüpheli Mehmet Ş.’nin ihbarı üzerine olayla alakası olduğu düşünülen diğer şüphelilerden Fırat Sabit T. ile Keçiören Yayla Mahallesi’nde ikamet eden Cino lakaplı Emin U. yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların yapılan sorgularında ise yaralama olayının Fırat Sabit T.’nin itiraf ettiği belirtildi.

Şüphelilerden Mehmet T.’nin tehdit, hakaret, uyuşturucu madde barındırma / satma suçlarından, Emin U.’nun kasten yaralama, nitelikli dolandırıcılık, şantaj, huzur bozma, göçmen kaçakçılığı suçlarından, diğer şüpheli Fırat Sabit T.’nin ise suç uydurma, otomobil hırsızlığı, göçmen kaçakçılığı, kasten yaralama suçlarından suç kayıtlarının olduğu anlaşıldı. 

Olay hakkında adli işlem başlatıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/577348/ankaradaki-bicakli-saldirinin-detaylari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.