Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na diktatör çıkışı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP'nin tek işi terazisinin kefelerine yerleştirdiği partileri dengede tutarak, kurduğu kirli ittifakın bozulmasını engellemeye çalışmaktır. CHP'nin başındaki zatın bu çarpık denkleme karşı herkesi kapı dışarı ederek sergilediği diktatörlük ise tek parti dönemiyle yarışır seviyeye geldi." dedi.
Ankara Masası
|
08 Şubat 2021, Pazartesi - 14:49
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na diktatör çıkışı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. 

"Parçalanmaya başladılar"

CHP’de parçalanmaların başladığını belirten Erdoğan, “Geçmişteki hiçbir aktör bugünkü CHP kadar kötü bir görüntü sergilemedi, işte parçalanmaya başladılar. Acaba CHP kendi hükmi şahsiyeti adına ne yapıyor, hangi projeyi üretiyor, hangi programı savunuyor diye baktığımızda karşımıza sadece koskoca bir boşluk çıkıyor. Yine bugün nerede milletin huzuruna, toplumsal barışına kasteden bir hadise varsa arkasında muhakkak CHP ve şürekası çıkıyor." dedi.

"Sergilediği diktatörlük tek parti devri ile yarışır seviyeye geldi"

"CHP’nin tek işi terazisinin kefelerine yerleştirdiği partileri dengede tutarak kurduğu kirli ittifakın bozulmasını engellemeye çalışmaktır. CHP’nin başındaki zatın bu çarpık denkleme karşı özellikle herkesi kapı dışarı ederek sergilediği diktatörlük ise tek parti devri ile yarışır seviyeye geldi." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yıllarca bizi tek adamlıkla suçlayanların dönüp dolaşıp geldikleri yer, partilerini tek adamcağız siyasetine mahkum etmektir. Tek başarı hikayesi partisinin başına kasetle gelmek olan bir kişinin bugün CHP içindeki taciz, tecavüz, hırsızlık, arsızlık işlerinin üstünü örtmeye çalışmasını da kendi karakterine veriyoruz." şeklinde konuştu. 

"Ha CHP, ha HDP, hiçbir farkları yok"

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu şekilde devam etti:  "İşte Menemen, Menemen’de neler oldu biliyorsunuz. Sonunda Menemen’de şimdi AK Parti iktidar oldu. Şimdi buradan sesleniyorum, Çarşamba günü millete sesleniş konuşmamı izlemenizi tavsiye ediyorum. Bu görüntülü millete seslenişte inşallah sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim. En büyük üzüntümüz, içlerindeki bu çürümeyi gençlerimizi kullanarak, onların istikbalini tehlikeye atarak gözlerden saklamaya çalışmalarıdır. CHP yönetimi artık ayyuka çıkan siyasi tükenmişliklerini perdelemek için gençlerimizi kışkırtmakta, sokak siyasetine sarılmaktadır. Ha CHP, ha HDP, hiçbir farkları yok, terör örgütlerinin beslemesi bunlar. Bu tablo bize gençlerimize daha sıkı sahip çıkmamız, onların zihinleri ile beraber gönüllerini de zenginleştirecek adımları atmamız gerektiğini gösteriyor. Önümüzdeki dönemde önceliklerimizin başına eğitim ve kültür politikalarını koyarak milletimize bu hizmeti de vereceğiz"


http://www.ankaramasasi.com/haber/578125/erdogandan-kilicdarogluna-diktator-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.