Muharrem İnce memleketinden ateş püskürdü

İnce:"İftiralar, yalanlar var. Önümüzdeki hafta Ankara’da her şeyi detaylarıyla açıklayacağım."
Ankara Masası
|
09 Ağustos 2020, Pazar - 12:42
Muharrem İnce memleketinden ateş püskürdü

Yeni parti iddialarıyla manşetlerden düşmeyen  Muharrem İnce, CNN TÜRK muhabiri Fulya Öztürk’e konuştu.

İnce, "hakkımda birçok iftiralar, yalanlar var. Pek çok ipe sapa gelmez adam açıklama yapıyor. Bunları duyuyorum. Kulaklarımı kapadım." dedi.

 Fulya Öztürk'e tarih veren İnce, "Önümüzdeki hafta Ankara’da her şeyi detaylarıyla açıklayacağım." sözleriyle Ankara kulislerini hareketlendirdi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla siyasi gündeme damgasını vuran Muharrem İnce CNN TÜRK ekibine özel açıklamalarda bulundu.

Pandemi sürecinden beri Yalova’nın Elmalı Köyü'nde bulunduğunu belirten İnce, "Bugün size nezaketsizlik olmasın diye bahçenin kapıları açtım. İstanbul'dan buraya kadar gelmişsiniz. Hiçbir şey söylememek size saygısızlık olur. Hoş geldiniz ama önceki haftayı bekleyeceksiniz." ifadelerini kullandı.

 İnce, şöyle konuştu:

"Önümüzdeki hafta Ankara’ya gideceğim. Ankara'da ne yapmak istediğimi, neler olduğunu, hakkımda birçok iftiralar, yalanlar var. Pek çok ipe sapa gelmez adam açıklama yapıyor. Bunları duyuyorum. Kulaklarımı kapadım, önümüzdeki hafta Ankara’da her şeyi detaylarıyla açıklayacağım.


Yazılıp çizilenlerin tümünden haberim var. Pek çok gerçek, pek çok yalan var. Önümüzdeki haftaya kadar sabırla beklemelerini istiyorum.

Hain diyenler, bölücü diyenler hepsini biliyorum. Kim hain, kim bölücü herkes önümüzdeki haftayı beklesin. Biz Atatürk’ün partisinin 40 yıllık neferiyiz. Bunun için biraz sabır.

(CHP'ye küskün müsünüz?) Hayır, hayır. Teşekkürler."

http://www.ankaramasasi.com/haber/58364/muharrem-ince-memleketinden-ates-puskurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.