Kaldırımda yürüyen adam ölümden saniyelerle kurtuldu

Antalya’da kilitli kaldığı evin balkonundan atlayan kadın yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaldırımda yürüyen bir adam ise düşen kadının altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
IHA-20210211AW240539
|
11 Şubat 2021, Perşembe - 15:01
Kaldırımda yürüyen adam ölümden saniyelerle kurtuldu

Olay, Manavgat ilçesi Fevzipaşa Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kilitli kaldığı evin balkonundan atlayan Sibel G. isimli kadın kaldırıma düştü. Kaldırımda yürüyen bir adam ise düşen kadının altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Düşen kadının yardımına ilk olarak birkaç saniye önce altında kalmaktan kurtulduğu adam ve çevredeki vatandaşlar koştu. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Durumunun iyi olduğu öğrenilen kadın daha sonra taburu edildi. 

"Ne olduğunu anlayamadık"

Olayın meydana geldiği yerde bulunan İbrahim Boztaş isimli genç, işyerinin önünde beklediği sırada karşıdaki binanın balkonunda bir kadının sarktığını belirterek, “Bir an ne olduğunu anlamadım. Kadın balkon demirine tutunup aşağıya sarktı. Tam o sırada kaldırımda yürüyen bir vatandaş vardı. Kadın bir anda kendini boşluğa bırakıp kaldırıma düştü. Önümü araç kapattığı için kaldırımda yürüyen vatandaşı göremedim. Ama bir anda durduğunu anladım. Gidip durumuna baktık. Çevredekiler yardıma koştu. Önemli bir şeyi olmadığını gördük. Yakında bulunan ve sivil polis olduğunu öğrendiğimiz bir kişi ambulansı aradı ve kısa süre sonra ambulans gelerek kadını götürdü” dedi.

Öte yandan kadının düşme anı ve sonrasında yaşananlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/586240/kaldirimda-yuruyen-adam-olumden-saniyelerle-kurtuldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.