İstanbul’da maganda dehşeti

İstanbul Avcılar'da kamyonetle makas atarak ilerleyen bir sürücü, aracını cadde üzerinde otomobille seyreden kadının önüne kırdı. Kamyonettekiler kazadan sonra ters istikamete doğru kaçarken, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
IHA-20210212AW241446
|
12 Şubat 2021, Cuma - 13:51
İstanbul’da maganda dehşeti

Olay, Avcılar Merkez Mahallesi Polis Merkezi Amirliği yakınında geçtiğimiz günlerde  meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde 16 ZY 0496 plakalı kamyonetle seyreden bir sürücü makas atarak trafiği tehlikeye düşürmeye başladı. Trafik magandası aracını bir süre sonra 33 AFH 081 plakalı otomobille seyir halinde olan kadın sürücünün önüne kırdı. Neye uğradığını şaşıran kadın frene bastı ancak kazadan kurtulamadı. Kaza anı ise kask kamerasına yansıdı.

Genç kadın güpegündüz dehşeti yaşadı

Olayın ardından kamyonetten inen sürücü ve arkadaşları araçtaki hasara baktı. Kamyonettekiler daha sonra araçlarına binerek ters istikamete doğru kaçtı. Yaşadığı olay karşısında şaşkına dönen kadın trafik magandalarını koşarak yakalamaya çalıştı. Çaresiz kadın daha sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. 
Kaza yerine gelen polis ekipleri kaza sonrası plakası yere düşen kamyonetin sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/587931/istanbulda-maganda-dehseti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.