Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı

Küçükçekmece Basın Ekspres yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere ok gibi saplandı. Kaza sonrası otomobil içerisinde sıkışan iki kişi vatandaşların yardımıyla bulundukları yerden kurtarıldı.
IHA-20210204AW234054
|
04 Şubat 2021, Perşembe - 02:20
Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı

Kaza, Küçükçekmece Basın Ekspres yolu üzerinde saat 00:45 sıralarında yaşandı. Alınan bilgiye göre, seyir halinde olan Sedat Kırmızıtepe yönetimindeki 34 MDP 97 plakalı mini panelvan araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kaza sonrası sürücü  Sedat Kırmızıtepe ve yanında bulunan  Yusuf Kaya araç içinde sıkışarak yaralandı. 

Araçtan dumanlar yükseldi

Kazayı gören diğer sürücüler 2 kişiyi sıkıştıkları yerden kurtarırken durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Araçtan dumanlar yükselmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri de sevk edildi.  Yaralıları olay yerindeki ilk müdahaleleri ardından Kanuni Sultan Süleyman hastanesine kaldırıldı. İtfaiye ekipleri de aracın motor kısmında çıkan yangını söndürdü.

Başka araç sıkıştırdı iddiası

Kazanın meydana geldiği sırada yol üzerinde aracıyla seyir halinde olduğunu söyleyen Abdullah Kaya, "’Bursa’dan geliyordum, aracımın üstünde indirmem gereken ihracat yükü vardı. Bu kazaya karışan aracı daha önce farklı bir araç sıkıştırdı ve bu araç da sapağı kaçırınca bariyere vurdu. Benim gördüğüm kadarıyla 2 kişilerdi. Yaralılardan birinin bacağı kırılmıştı." dedi.

Öte yandan polis ekipleri kaza nedeniyle yol üzerinde güvenlik önlemi alırken, kazaya karışan otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/569182/otomobil-bariyerlere-ok-gibi-saplandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.