Gaziantep’te korkunç kaza

Gaziantep’te kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen bir halk otobüsü ticari taksiye çarptıktan sonra üzerinde iki kişinin bulunduğu motosikleti altına alarak bir işyerine daldı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
IHA-20210212AW241531
|
12 Şubat 2021, Cuma - 15:01
Gaziantep’te korkunç kaza

Kaza, Şahinbey ilçesi Tekstilkent Mahallesi Demokrasi Bulvarı üzerinde bulunan PTT kavşağında meydana geldi. Demokrasi Bulvarı'ndan şehir merkezi istikanetinde seyir halinde olan ve kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen özel halk otobüsü,
ticari taksiye çarptıktan sonra bir motosikleti altına alarak iş yerine daldı. Kazada motosiklet üzerinde bulunan ve kaza sonrası otobüsün altında kalan yabancı uyruklu 2 kişi ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan 5 çocuk babası Eyman Dabul (34), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Dabul’un cansız bedeni olay yerinden yapılan işlemlerinin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenaze adli tıpta yapılacak otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edilecek.

Feci kazanın ardından otobüs şoförü gözaltına alınırken, işyerinde de büyük çapta maddi hasar meydana geldi.  Kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/588012/gaziantepte-korkunc-kaza
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.