Bahçeli'den Gara açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gara'da 13 Türk vatandaşın şehit edilmesiyle ilgili olarak "Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, hiç kimse şablon ve bildik ezberlerin arkasına saklanamayacaktır. Masumların kafalarına kurşun sıkan hainleri kim aklamaya ve arkalamaya yelteniyorsa bilinsin ki cinayetlere taammüden iştirak etmiş demektir. Ve teröristtir." dedi.
Ankara Masası
|
14 Şubat 2021, Pazar - 11:36
Bahçeli'den Gara açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gara'da 13 Türk vatandaşın şehit edilmesiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Mağara katliamının PKK terör örgütü ve destekçilerinin hesaba çekilmesi için bir yol ağzı, bir karar ve kader anı olduğuna inandığını ifade eden Bahçeli, " Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, hiç kimse şablon ve bildik ezberlerin arkasına saklanamayacaktır. Masumların kafalarına kurşun sıkan hainleri kim aklamaya ve arkalamaya yelteniyorsa bilinsin ki cinayetlere taammüden iştirak etmiş demektir. Ve teröristtir." dedi.

PKK'nın sonunun geldiğini savunan MHP lideri, "Herkes tarafını ve tercihini yapmalıdır: Ya hıyanet ya hidayet, ya melanet ya da millet." ifadelerini kullandı. 

Gara'da 13 sivil şehit

Irak'ın kuzeyi Gara bölgesinde icra edilen Pençe Kartal-2 Harekatı'nda 3'ü sözde üst düzey yönetici olmak üzere 48 teröristin öldürüldüğü, 2 teröristin sağ ele geçirildiği, bölgenin büyük ölçüde terör örgütünden temizlendiği ve 10 Şubat 2021'de başlatılan operasyonun tamamlandığı bildirilmişti. Yoğun çatışmaları müteakip kontrol altına alınan mağarada yapılan aramalarda alıkonulan ve vurularak şehit edilen 13 vatandaşın naaşlarına ulaşıldığı belirtilmişti. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/592158/bahceliden-gara-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.