Mamak Belediyesi’nden 4 günde dört dörtlük hizmet

Ankara Masası
|
22 Nisan 2020, Çarşamba - 18:11
Mamak Belediyesi’nden 4 günde dört dörtlük hizmet

Türkiye’de 31 ilde uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma yasağının açıklanmasının ardından Mamak Belediyesi, vatandaşlarını yalnız bırakmayacak.  

Mamak Belediyesi, içlerinde Ankara’nın da bulunduğu 31 ilde 4 gün boyunca uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı süresince ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceklerini duyurdu. Mamak Belediyesi’nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bu zor sürece bir nebze de olsa katkı sağlamak adına birçok hizmet verileceği belirtildi.

Bu kapsamda Mamak Belediyesi tarafından 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi ailelere 3 bin yardım kolisi ulaştırılacağı aktarıldı. Ayrıca 65 yaş ve üstü büyükler için Acil Sağlık Ekibi, hamilelere özel ambulans ve yine 65 yaş üstü büyüklerin evlerindeki elektrik-su arızalarını çözmek üzere Acil Müdahale Aracı hazır tutulacağı bildirildi.

  7/24 HİZMET VERİLECEK

  Mamak Belediyesi Çözüm Merkezi’nin 24 saat hizmet vereceğinin altını çizen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “65 yaş ve üstü büyükler ile kronik hastalarımızın alışveriş ve ilaç talepleri ücreti karşılığında Vefa Sosyal Destek Grubu ile birlikte evlerine teslim edilmeye devam edilecek. Vatandaşlarımız bu istek ve taleplerini WhatsApp hattından ve E- hizmet portalı üzerinden online başvuru yaparak iletebilecek. Hayvanseverlerimiz endişe etmesin sokaktaki can dostlarımız için de mama ve su temin edeceğiz” dedi.

  DEZENFEKSİYON VE DETAYLI TEMİZLİK HİZMETİ DEVAM EDECEK

Koronavirüsüne karşı dezenfeksiyon çalışmaları da 24 saat devam edeceğini ifade eden Köse, “İlçe genelinde başta Covid19Savar’lar olmak üzere 78 araç ve 677 personel İle detaylı temizlik ve dezenfeksiyon uygulaması yapılacak. Virüsün yayılımını engellemek adına bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. İnşallah, hemşerilerimizi mağdur etmeden, bu sıkıntıyı en hafif hasarla atlatacağız. Milletimizin hizmetindeyiz” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/6145/mamak-belediyesinden-4-gunde-dort-dortluk-hizmet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.