İstanbul'daki korkunç kaza anları kameraya yansıdı

İstanbul'da bir çocuk yolun karşısına geçen babasının arkasından yola atladı. Talihsiz çocuk o esnada annesinin gözü önünde dönüş yapan minibüsün altında kaldı. Dehşet anları güvenlik kameralarına yansırken, çevredeki bir esnaf tarafından otomobilin altından çıkartılan çocuk hastaneye kaldırıldı.
Ankara Masası
|
10 Mart 2021, Çarşamba - 13:58
İstanbul'daki korkunç kaza anları kameraya yansıdı

Kaza, Şişli Mecidiyeköy’de önceki gün saat 16.45 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ailesiyle birlikte alışverişe çıkan  Emirhan Aksoy cadde üzerindeki bir markete girdi. Alışverişi bitirdikten sonra önden giden baba Aksoy yolun karşısına geçti. Babasının arkasından bir anda yola atlayan Emirhan Aksoy, annesinin gözleri önünde o esnada caddeye dönüş yapan Mehmet Salih Tacar idaresindeki 34 LBB 121 plakalı Şişli seferini yapan yolcu minibüsün altında kaldı.

Babasının peşinden koşarken yola atladı

Annenin  çığlıklarını duyan çevre sakinleri koşarak çocuğun bulunduğu yere geldi. Caddedeki esnaflardan Gültekin Çelik,  çocuğu bulunduğu yerden kurtararak kaldırıma götürdü. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından bacağından yaralanan küçük çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


“Çığlığa çıktık ve hemen çocuğu kurtardım”

Çocuğu minibüsün altından kurtaran esnaf Gültekin Çelik, “Ben dürümcüdeydim, bir baktım çığlık çığlığa bir ses var. Hemen koştum bir baktım çocuk aracın altında duruyor. Ayakları sıyrılmıştı, hemen çıkarttım kucağıma aldım ve kenara koydum. Sonra annesini sakinleştirdik, annesini aradık ve geldiler. Ayağından yaralıydı, ben çıkarttım” dedi.

Polis çocuğun yola atladığını tespit etti

Öte yandan kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, çocuğun aniden yola atladığını tespit etti. Çalışmaların ardından minibüs sürücüsü Tacar, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. İşlemleri tamamlanan sürücü ardından serbest bırakıldı.
Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/643479/istanbuldaki-korkunc-kaza-anlari-kameraya-yansidi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.