Ramazan Şimşek vahşetle ilgili gerekli adımları atmaya hazırlanıyor

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde çöp yığınlarının arasından yanmış köpek ölüsünün bulunmasıyla ilgili Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Ankara Masası
|
11 Mart 2021, Perşembe - 18:16
Ramazan Şimşek vahşetle ilgili gerekli adımları atmaya hazırlanıyor

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde hayvan barınağı yakınlarındaki çöplükte  yanmış köpek cesedinin bulunmasıyla ilgili Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek harekete geçti.

Başkan Şimşek, belediye olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacaklarını, konunun peşini bırakmayacaklarını açıkladı.

"Takipçisi olacağız, peşini de bırakmayacağız"

Vahşetin sorumlularının bulunması için tüm birimlerle işbirliği yapacaklarını belirten Şimşek "Geçtiğimiz günlerde yaşamış olduğumuz üzücü olaydan sonra yine hayvan sever vatandaşlarımızın durumu fark etmeleri üzerine dehşet ile karşılaştık. Öldürülen köpeklerimizin küpelerinden de anladığımız üzere bizim ilçemizin köpekleri değiller. Can dostlarımıza yönelik vahşetin sorumlu ya da sorumlularının ortaya çıkarılması için tüm kurumlarla iş birliği içinde olacağımızın ve tüm hayvanseverlerin acısını paylaştığımızın bilinmesini istiyoruz. Cumhuriyet Başsavcılığımıza da suç duyurusunda bulunacağız, takipçisi olacağız, peşini de bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/648735/ramazan-simsek-vahsetle-ilgili-gerekli-adimlari-atmaya-hazirlaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.