Alegria Çoksesli Korosu yeni yeteneklerini arıyor

Ankara Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Alegria Çoksesli Korosu, yeni yetenekleri bulmak için seçme gerçekleştirecek.
Ankara Masası
|
15 Mart 2021, Pazartesi - 18:41
Alegria Çoksesli Korosu yeni yeteneklerini arıyor

Ankara'yı ve Türkiye'yi uluslararası alanda temsil eden 2020 yılından itibaren Ankara Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Alegria Çoksesli Korosu için yeni üye seçmeleri gerçekleştirilecek.

Seçmeler koronavirüs tedbirleri kapsamında uzaktan yapılacak.

Başvurular bekleniyor

Yenilenen yüzüyle yetenekleri arayan koro seçmelerle ilgili Ankara Kent Konseyinin internet sitesinden şu açıklama yapıldı;

2000 yılında Ankara’da T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Çoksesli Korosu sanatçısı ve Devlet Çoksesli Gençlik Korosu şefi İnci Tığlı Ayağ tarafından “Alegria Oda Korosu” adıyla kurulan, zaman içinde büyüyüp ulusal ve uluslararası festivallerde Ankara’yı ve Türkiye’yi temsil ederek şehrimize ve ülkemize çeşitli ödüller getiren Alegria Çoksesli Korosu; 2020 yılı itibarıyla çalışmalarına Ankara Kent Konseyi bünyesinde devam ediyor.

Yeni yüzüyle Alegria Çoksesli Korosu, her yıl olduğu gibi 2021 yılında da yeni seslerini arıyor. COVID-19 salgını sonucu iptal edilen konserler nedeniyle geçtiğimiz yıl kuruluşunun 20’nci yıldönümünü kutlayamamış olan Alegria Çoksesli Korosu, bu yılki yeni koro üyesi seçmelerini salgın tedbirleri kapsamında uzaktan gerçekleştirecek.

Başvuru formu için

http://www.ankaramasasi.com/haber/654014/alegria-coksesli-korosu-yeni-yeteneklerini-ariyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.