İhbara geldiler bayraklarla karşılandılar

Altındağlı gençler polislere sürpriz yaptı. İhbar üzerine Gençlik Merkezi’ne gelen Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, karşılarında ellerinde Türk bayrakları olan ve marşlar söyleyen Altındağlı minikleri görünce şaşırdı.
Ankara Masası
|
10 Nisan 2021, Cumartesi - 08:49
İhbara geldiler bayraklarla karşılandılar

Ankara Altındağ'da Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıldönümü nedeniyle bir etkinlik organize eden Gençlik Merkezi üyeleri, polis abilerine unutamayacakları bir gün yaşattı.

İhbar üzerine Gençlik Merkezi’ne gelen Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, karşılarında ellerinde Türk bayrakları olan ve marşlar söyleyen Altındağlı minikleri görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

Polis Teşkilatı'nın 176. yıl dönümü 

Çocukların kendileri için hazırladığı Türk bayraklarını teslim alan polis memurları renkli görüntüler oluşturdu. 10 Nisan'ın  Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşu olarak kutlandığını belirten polis memurları düzenlenen sürpriz için memnuniyetlerini dile getirdi. Polis memurları daha sonra, gençlik merkezi üyeleriyle beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kreş öğrencilerinden de anlamlı ziyaret

Altındağ Belediyesi kreşlerine devam eden minik öğrenciler de, Polis Haftası’nı unutmadı. Öğretmenleriyle beraber Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden minikler kalplerinin ne kadar büyük olduğunu herkese gösterdi.

Öğrencilerin vatanlarını çok seven birer birey olarak yetişmesine büyük özen gösterdiklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı “Minik öğrencilerimizi gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaretten dolayı tebrik ediyorum. Polis abla ve abilerini yakından görüp, polislik mesleğini yakından tanımaları çok güzel.” dedi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/702213/ihbara-geldiler-bayraklarla-karsilandilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.