Zeynep Yıldız'dan Erkan Oğur'a yönelik linç kampanyasına tepki

Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, İbrahim Kalın'la yaptığı çalışma sonrası Erkan Oğur'un linç edilmesine tepki gösterdi. Yıldız "Bu ülkeye dair iyi ve güzel şeylerden rahatsızlık duyan bir kesim var. Bundan kesin eminim artık." diye yazdı.
Ankara Masası
|
14 Nisan 2021, Çarşamba - 20:23
Zeynep Yıldız'dan Erkan Oğur'a yönelik linç kampanyasına tepki

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sözleri ve bestesi kendisine ait olan, ''Hiç oldum'' isimli türküsüne klip çekti. Kalın'a çalışmaları sırasında ünlü sanatçı Erkan Oğur eşlik etti.

Müzisyen Erkan Oğur’un Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın şarkısına düzenleme yapması Twitter’da gündem oldu. Müzisyen Erkan Oğur'la ilgili Twitter'da linç ifadeleri içeren binlerce paylaşım yapıldı.

Zeynep Yıldız'dan lince tepki

Erkan Oğur'un linç edilmesine AK Parti Ankara Milletvekil Zeynep Yıldız tepki gösterdi.

Yıldız, " Başka ülkelerde üst düzey bir devlet yetkilisinin enstrüman çaldığını duysalar kendini dibini görmeyen bir kompleksle “bizde niye böyle şeyler olmuyo’ yia” diyecek olanların; İbrahim Kalın’la ortak bir çalışma yaptı diye Erkan Oğur’u linç etmeleri onlara yakışır bir şuursuzluk." paylaşımında bulundu.

Oğur'un bir şarkısını paylaşan Yıldız " Bu ülkeye dair iyi ve güzel şeylerden rahatsızlık duyan bir kesim var. Bundan kesin eminim artık. Size rağmen bu ülkenin güzel insanlarının, güzelliklerini birleştirerek daha güzel şeyler üretmesini savunacağız! Size inat!" notunu düştü.


http://www.ankaramasasi.com/haber/711297/zeynep-yildizdan-erkan-ogura-yonelik-linc-kampanyasina-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.