Canan Kaftancıoğlu'nun paylaşımına tepki

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 128 milyar dolar tartışmaları üzerinden Aylan bebeğin fotoğrafını kullanarak paylaşımda bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
20 Nisan 2021, Salı - 09:06
Canan Kaftancıoğlu'nun paylaşımına tepki

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda 128 milyar dolar tartışmaları üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

"Sorumlusu Erdoğan" hashtagini kullanan Kaftancıoğlu,  Suriye'deki iç savaştan kaçarak Avrupa'ya gitmek isterken ailesi ile birlikte bindiği tekne batan ve 2 Eylül 2015 tarihinde cesedi Bodrum'da sahile vuran Aylan Kurdi bebeğin fotoğrafına yer verdi.

Söz konusu paylaşıma Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den tepki geldi. Bakan Selçuk, "Bir masum çocuğun cansız bedenini kirli ve seviyesiz siyaset anlayışlarına alet edebilecek kadar vicdanları kararmış. Siyaset bu değil, insanlık hiç değil." derken Bakan Gül, "Masum bir yavrunun cansız bedenini kirli siyasetine alet edebilecek kadar alçalan zihniyete Rabbim fırsat vermesin. Aylan bebeğin ruhu, bu kötülüğü yenecek..." ifadelerini kullandı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/720476/canan-kaftancioglunun-paylasimina-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.