İzmir'de eğlence mekanına koronavirüs baskını

İzmir’in Çiğli ilçesinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken eğlence mekanına polis tarafından baskın düzenlendi. Bir müşteri baskın esnasında karşısında gördüğü kameraya poz verirken, eğlence mekanı sahibine ve müşterilere toplam 177 bin 263 lira para cezası kesildi.
IHA-20210428AW306518
|
28 Nisan 2021, Çarşamba - 07:33
İzmir'de eğlence mekanına koronavirüs baskını

Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, dün akşam saatlerinde Yeni Mahalle Eski Havaalanı Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanına baskın düzenlendi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken eğlence mekanının faaliyet gösterdiğine yönelik gelen ihbar üzerine harekete geçen ekipler, hazırlıklarının ardından operasyonun düğmesine bastı.

Mekana giren ekipler içeride bulunan 27 kişiye sosyal mesafe, maske ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden toplamda 142 bin 263 lira, ayrıca iş yeri sahibine de 35 bin lira para cezası uyguladı.

Kendisini çeken kameraya poz verdi

Polis ekipleri mekan içerisinde ve dışarıda işlemlerini sürdürürken, bazı müşteriler görüntü alan gazetecilere tepki gösterirdi. Müşterilerden birisi ise kendisini kayda alan kameraya poz verirken, durumu fark eden diğer şahıslar ise olaya gülerek karşılık verdi.

(İHA)


http://www.ankaramasasi.com/haber/737203/izmirde-eglence-mekanina-koronavirus-baskini
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.