Altındağ’da her nokta ilaçlanıyor

Altındağlı vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları için çalışan Altındağ Belediyesi, ilçe genelinde yoğun ilaçlama çalışması başlattı.
Zeliha Demirci
|
18 Mayıs 2021, Salı - 15:55
Altındağ’da her nokta ilaçlanıyor

Altındağ Belediyesi ekipleri, ilçenin her noktasını ilaçlamaya başladı. Koronavirüs ile mücadelede her noktayı dezenfekte eden ekipler, aynı zamanda sivrisinek ve çeşitli haşerelere karşı da ilaçlama gerçekleştiriyor. Her mahallede haftada en az 2 kez ilaçlama yapan ekipler, insan sağlığına zararlı madde içermeyen, ancak böcekler ve haşereler üzerinde üst düzeyde etkili ULV (Ultra Low Volume) sistemi kullanıyor. Belediyeye bağlı ekiplerin çöp bırakma alanları, park ve boş arsalarda yaptığı titiz çalışmalar ise vatandaşların büyük beğenisini topluyor.

“Düzenli ilaçlama devam edecek”

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına daha sık aralıklarla devam edeceklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Altındağ'da göreve geldiğimiz andan itibaren vatandaşlarımızın sağlıklı bir çevrede yaşayabilmesi için özveriyle çalışıyoruz. İlçe genelinde ekiplerimiz görev başında. İlaçlama çalışmalarını sık aralıklarla ve periyodik olarak sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın içi rahat etsin, açık alanlarda daha güvenle bulunabilsinler istiyoruz. Hava sıcaklıkları artınca, ilaçlamaya duyulan ihtiyaç da artıyor. Biz de bunun farkındayız. İlaçlama çalışmalarımıza mahalle mahalle, sokak sokak devam ediyoruz." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/779733/altindagda-her-nokta-ilaclaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.