Medya, kültür, sanat ve turizm temsilcileri Aydın Didim’de buluştu

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/07/medya-kultur-sanat-ve-turizm-temsilcileri-aydin-didimde-bulustu/
|
07 Haziran 2021, Pazartesi - 10:02
Medya, kültür, sanat ve turizm temsilcileri Aydın Didim’de buluştu

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla, Kültür Sanat Muhabirleri Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları” projesinin ikinci durağı Aydın’da Didim Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) sponsorluğunda gerçekleşti.

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)

Aydın'ın Didim ilçesinde düzenlenen "Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları" etkinliği sona erdi.

Etkinliğin ikinci gününde Didim Apollon Tapınağı, Milet Antik Tiyatrosu ve Didim Belediyesi Tıbbi Aromatik Bitkiler serasını ziyaret eden Kültür Sanat Muhabirleri Derneği üyeleri Didim Orman Kampı’nda yemek yediler. Akşam ise MTÜRK TV ve katılan basın mensuplarının internet medyalarından ortak yayınlanan programda Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay soruları cevaplarken, son günde Kültür Sanat Muhabirleri derneği üyeleri, ABGC Başkanı Cem Ulucan ve NGC Başkanı Ümit Özmen ile birlikte Söke ilçesine bağlı Karina sahilini, Doğanbey Köyü’nde Dilek YarımAdası Milli Park müzesini ziyaret etti. Kadıkalesi ziyareti için Kuşadası’na gelen basın mensupları alanda aktif kazı çalışması olması nedeni ile sahaya giremedi. Sadece 5 kişi ile çekim yapıldıktan sonra Kervansaray ve Miniatürk ziyareti gerçekleşti.

Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir "Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları"nı Rehber Gazetesi muhabiri İlknur Etleç'e değerlendirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/823180/medya-kultur-sanat-ve-turizm-temsilcileri-aydin-didimde-bulustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.