Bursa'da feci kaza: 2'si polis 4 kişi yaralandı

Bursa’da alkollü olduğu belirlenen sürücünün kullandığı otomobil polis uygulama noktasına daldı. Kazada 2’si polis 4 kişi yaralandı. Kaza anı saniye saniye güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
Ankara Masası
|
23 Haziran 2021, Çarşamba - 11:22
Bursa'da feci kaza: 2'si polis 4 kişi yaralandı

Kaza, merkez Nilüfer İlçesi İzmir Yolu Caddesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  D.U'nun kullandığı 16 AKA 809 plakalı otomobil, Kovid-19 tedbirleri kapsamında önce yaya olarak uygulama yapan bir polise, ardından uygulama nokrasında bekleyen polis aracına çarptı.  Otomobil, uygulama noktasında bekleyen Ş.G. yönetimindeki 16 BF 105 plakalı otomobile çarparak durabildi. Kazada, uygulama noktasında görevli bulunan trafik polis memurları Rıdvan G. ve Ersin G. ile seyir halindeki araçta bulunan Şuayip G. ve Doğukan U. yaralandı. Kazaya karışan araçlarda maddi hasar meydana geldi. 

 Alkollü çıktı 

Uygulamada görevli diğer polis ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahale ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, olay yerine gelerek incelemede bulundu. Aslan, daha sonra yaralı polis memurlarının bulunduğu hastaneye giderek sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Avukat olduğu öğrenilen Doğukan U. hastanede yapılan testinde 227 promil alkollü çıktı.


Feci kaza kameralarda

Öte yandan yaşanan feci kaza güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde Doğukan U., idaresindeki otomobilin hızla seyrettiği ve uygulama noktasına dalıp, bir otomobile ve polis aracına çarptığı görüldü.

Kazaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/845990/bursada-feci-kaza-2si-polis-4-kisi-yaralandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.