Korku filmlerine konu olan Annabelle bebek müzeden kaçtı mı?

The Conjuring isimki korku filmi serisine ilham veren ve büyülü olduğuna inanılan oyuncak bebek Annabelle’in, sergilendiği müzeden kaçtığı iddiaları giderek yayılmaya başladı.
Zeliha Demirci
|
18 Ağustos 2020, Salı - 11:57
Korku filmlerine konu olan Annabelle bebek müzeden kaçtı mı?

Ünlü paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren'ın çifti biriktirdiği ruhani eşyaları, ABD'deki Connecticut'ta bulunan The Occult Müzesi’nde sergiliyor.

Wikipedia’nın, The Conjuring filmine ilham veren, devamında adına 3 solo film çekilen Annabelle’in, The Occult Müzesi'nden kaçtığıyla ilgili bir güncelleme gündeme getirmesi, sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı ve söylentiler ülke sınırlarını aştı.

Bunun üzerine paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren çiftinin damatları Tony Spera, konuya açıklık getiren bir video paylaştı. Tony Spera videosunda şunları ifade etti: "Size bir şey söylemek için buradayım. Bunu duyup duymadığınızı bilmiyorum; ama Annabelle kaçmadı. Annabelle canlı -canlı dememeliydim-. "

"Tüm kötü şöhretiyle birlikte Annabelle burada. Hiç müzeden kaçmadı. Hatırlarsanız burası yüksek teknoloji güvenliğe sahip. Eğer Annabelle buradan ayrılsaydı hemen bir şeyler olduğundan ya da birinin içeri girdiğinden haberim olurdu."

Spera, Annabelle'i göstererek, "Annabelle burada. Hiçbir yere gitmedi. Tatile çıkmadı. First Class koltuklarla uçup erkek arkadaşını görmeye gitmedi. Burada olduğunu bildiğinize göre dedikoduları bir kenara bırakalım. Tüm endişeleri anlıyorum. Eğer Annabelle oynayacağı bir şey bulamayıp gitseydi ben de endişeli olurdum." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/87372/korku-filmlerine-konu-olan-annabelle-bebek-muzeden-kacti-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.