Paranoid: "Korkunç bir hikayenin parçası olmaya hazır mısınız?"

Agony'yi getiren Madmind Studio tarafından geliştirilen Paranoid, kelimenin tam anlamıyla korkunç yeni nesil bir oyun. Paranoid, 1980'lerin sonlarında geçen "derin psikolojik olay örgüsünü dinamik ve acımasız bir şekilde harmanlayan (FPS) birinci şahıs bir hayatta kalma oyunu.
Ankara Masası
|
28 Eylül 2020, Pazartesi - 17:01
Paranoid: "Korkunç bir hikayenin parçası olmaya hazır mısınız?"

Madmind Studio tarafından geliştirilen Paranoid’in konusu, gizemli şekilde tüm ailesini kaybeden 31 yaşındaki Patrick Calman'ın korkunç hikâyesini anlatıyor. Tüm ailesi feci bir kazada ölen ve kız kardeşi de aniden kaybolan Patrick, travma sonrası stres bozuklukları yaşar.

Patrick kendisini dairesine mahkûm ederek, alkol ve uyuşturuya bağımlı hale gelir. Bir gün telefon çalar ve karşıdaki ses Patrick'in 13 yıl önce aniden ortadan kaybolan kız kardeşine aittir. Ortadan kaybolduktan yıllar sonra ortaya çıkan kız kardeş, Patrick'in sağlıksız izole hayatına girer. Patrick deliliğin eşiğinde korkunç deneyimlere maruz kalırken, kazanın arkasında ki sır perdesini aralar.

Paranoid, hem aksiyonu, hem yeni nesil oyun dinamiklerini hem de korkutucu düşman yaratıklarla dolu gerçekçi konumları bir araya getiriyor. Acımasız cinayet sahnelerinde, karakterin travmatik geçmişi oyuncuları psikolojik olarak zorlayacak gibi.

Madmind Studio tarafından geliştirilen Paranoid, sadece Steam’de.

http://www.ankaramasasi.com/haber/201539/paranoid-korkunc-bir-hikayenin-parcasi-olmaya-hazir-misiniz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.