Etimesgut Belediyesi personeline hizmet içi eğitim

Etimesgut Belediyesi, hizmet kalitesinin daha da artırılması amacıyla Türk Tarih Müzesi ve Parkı personeli ile birim yöneticilerine yönelik hizmet içi eğitim programı düzenledi.
Samet Dirican
|
08 Temmuz 2021, Perşembe - 10:05
Etimesgut Belediyesi personeline hizmet içi eğitim

1 haftalık kişisel gelişim eğitim programını tamamlayan çalışanlara sertifikalarını Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve belediye meclis üyeleri verdi.

Türk Tarih Müzesi ve Parkı Konferans Salonu'nda düzenlenen programda konuşan Demirel çalışanlara, önemli uyarı ve tavsiyelerde bulundu. Hizmet ve yatırımlarda sürekliliğin,vatandaşın kullanım ve memnuniyet oranının çok önemli olduğunu vurgulayan Demirel, "Belediyeye örnek hizmet ve yatırımlar yapıyoruz. Yaptığımız hizmet ve yatırımları önce sizler çok iyi tanıyın, hizmetlerin amacını, yapılış gayesini iyi anlayın, heyecanınızı enerjinizi işinize, hemşehrilerimize hizmet vermeye yansıtın. Hangi dünya görüşünde olursa olsun tüm vatandaşlarımıza en üst düzeyde hizmet sunmanın gayreti içinde olun" dedi.

Pandemi süreci nedeniyle belediye bağlı birimlerinin tam kapasite çalışamadığını kaydeden Demirel, "Ülke olarak yeni bir normalleşme sürecine girdik. Bu yeni süreçte tüm birimlerimizle gerekli pandemi tedbirlerini alarak hemşehrilerimize en üst düzeyde hizmet sunmaya devam ediyoruz. Hizmet içi eğitimlerle de belediye personelimizin vatandaşlarımızla olan ilişkilerini daha üst noktaya taşımaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/876725/etimesgut-belediyesi-personeline-hizmet-ici-egitim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.