Özgür Demirtaş ile Hilal Kaplan arasında ipler gerildi

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Akbank'a erişim sağlanamaması üzerine, yönetim kurulunda olmasından dolayı hakkındaki 'sessiz kaldı' tepkilerine yanıt verdi. Demirtaş'ın hedefinde Sabah yazarı Hilal Kaplan da vardı.
Ankara Masası
|
08 Temmuz 2021, Perşembe - 11:53
Özgür Demirtaş ile Hilal Kaplan arasında ipler gerildi

Akbank'ın dijital sistemlerinde yaşanan kesinti Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile Sabah yazarı Hilal Kaplan arasında tansiyonu yükseltti. 

Twitter'dan 'troll saldırılarına' maruz kaldığını söyleyen Özgür Demirtaş, bir kullanıcının tweetini alıntılayarak, "Zerre Kadar Zekaları yok bu AKtrollerin. Hiçbir Yetkim ve Sorumluluğum olmayan, İCRA değil Bağımsız YK üyesi olduğum bankadaki teknik IT ile ilgili arızayı bana bağlamaya çalışırken bir de başarılar ile dolu Biyografimi ekliyorlar twite. Sayelerinde Tabanları da beni tanıyor" açıklamasını yaptı. 

"Trollerini üzerimden çek"

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan'ın da Akbank üzerinden kendisiyle ilgili paylaşımlarına dikkat çeken Özgür Demirtaş, "Trollerini üzerimden çek. Eğer sizden korktuğumu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz." dedi. 

"Trollbaşı alası sensin"

Hilal Kaplan ise Akbank'ın yaşadığı sistemsel krizin sorumlularından biri olduğunu iddia ettiği ekonomist Özgür Demirtaş'a, "Milyonlarca insan yönetiminde olduğun Akbank tarafından mağdur edilmişken, utanmadan mağdur rolü yapma... Trol görmek istiyorsan beni hedef gösterdiğin takipçilerine bak. Trollerim olsaydı, saatlerdir TTde olmazdım; varsa bir trolbaşı alası sensin ekonomist görünümlü şovmen" diyerek yüklendi. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/876925/ozgur-demirtas-ile-hilal-kaplan-arasinda-ipler-gerildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.