Aleyna Çakır'ın ailesinin avukatından Esra Hankulu paylaşımı

Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ailesinin avukatı Umur Yıldırım, önceki gün şüpheli şekilde hayatını kaybeden Esra Hankulu'nun ölümüne ilişkin Ümitcan Uygun'un gözaltına alınmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Yıldırım, Uygun'un geceyi Hankulu ile geçirdiğinin kameralarca tespit edildiğini belirtti.
Ankara Masası
|
05 Ağustos 2021, Perşembe - 11:53
Aleyna Çakır'ın ailesinin avukatından Esra Hankulu paylaşımı

Alınan bilgiye göre, ihbar üzerine Mamak ilçesi Akdere semtindeki eve giden emniyet ekipleri, kadın cesediyle karşılaştı.

İnceleme sonucu cesedin 25 yaşındaki Esra Hankulu'na ait olduğu belirlendi.

Olay yerindeki arkadaşları, Hankulu'nun hayatını kaybetmeden önce Ümitcan Uygun ile birlikte olduğunu iddia etti.

Bunun üzerine Uygun, Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince önceki gün gözaltına alındı.

Aleyna Çakır'ın ailesinin avukatından açıklama

Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ailesinin avukatı Umur Yıldırım, söz konusu gelişmeye ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 

Yıldırım, "Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli olan Ümitcan Uygun yeniden gözaltına alındı. Ümit Uygun ile geceyi birlikte geçiren 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli kadın ölü bulundu. Uygun'un kadınla gece bir arada olduğu kamera kayıtlarından tespit edildi." dedi. 

Ümitcan Uygun'un kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında ifadesi alınmıştı.

Uyuşturucu kullandığına ilişkin görüntülerinin sosyal medyada yer alması üzerine "uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek" suçlamasıyla tutuklanan Uygun, 17 Temmuz'da tahliye edilmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/928228/aleyna-cakirin-ailesinin-avukatindan-esra-hankulu-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.