Sincan'da hizmette sınır yok!

Sincan Belediyesi her koşulda ihtiyaç sahiplerinin yanında. “Önce İnsan Öncü Sincan” sloganıyla hizmette sınır tanımayan Sincan Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerindeki bakım, onarım ve tadilat işlemleri de özenle gerçekleştiriliyor.
Samet Dirican
|
06 Ağustos 2021, Cuma - 12:28
Sincan'da hizmette sınır yok!

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla her koşulda vatandaşların yanında olan Sincan Belediyesi, hizmette sınır tanımıyor.

Sincan’da ihtiyaç sahiplerine yönelik gıda kolisi, sıcak yemek, kırtasiye, giyim vb. yardımlar devam ederken, yangın bölgelerinde mağdur olan vatandaşlar da unutulmadı. Muğla ve Osmaniye’ye 2 tır dolusu bebek bezi, ayakkabı, terlik, tişört, pantolon, kuru gıda ve temizlik malzemeleri gönderildi. Yardımların yanı sıra çok sayıda iş makinesi, araç ve personel Muğla’da yangını kontrol altına alabilmek için mücadeleye devam ediyor.

Sincan Belediyesi’nden Tadilat Hizmeti

Sincan Belediyesi yardımların yanı sıra vatandaşın evinde rahatı için de çalışma yürütüyor. Malazgirt Mahallesinde engelli çocuğu bulunan bir ihtiyaç sahibinin talebini değerlendiren ekipler hemen harekete geçti.

Aile ile iletişime geçildi. Vatandaşın evini baştan aşağıya kontrol eden ekipler, arızalı ve kullanılamayan yerleri belirledi. Musluklar tamir edildi, lambalar değiştirildi, elektrik prizlerinin bakımı yapıldı, bazıları yenilendi. Maske ve eldivenle çalışan ekipler her türlü bakım, onarım ve tadilat işlemlerini itina ile gerçekleştirdi. Söz konusu aile, duyarlılığından dolayı Sincan Belediyesi’ne teşekkür etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/929582/sincanda-hizmette-sinir-yok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.