Altındağ'da yoğun güvenlik önlemi alındı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Suriyeli bir grup ile bir başka grup arasındaki tartışma ardından yaşanan bıçaklı saldırı nedeniyle bölgede geniş güvenlik önlemi alındı.
IHA-20210811AW391050
|
11 Ağustos 2021, Çarşamba - 12:11
Altındağ'da yoğun güvenlik önlemi alındı

Olay,  Altındağ ilçesi Battalgazi Mahallesi Muhtar Arif Turan Caddesi’ndeki bir parkta dün akşam saat 21.30 sularında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Suriyeli bir grup ile bir başka grup arasında laf atma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine yabancı uyruklu  Y.A., yanında taşıdığı bıçakla Emirhan Y. ve arkadaşı Ali Yasin G.’ye saldırdı. Olayda Emirhan Y.'nin ağır yaralanırken saldırgan kısa sürede yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Dün akşam yaşanan olay ardından bu sabah polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. 

Olaya şahit olan vatandaşlardan Mehmet Çamluk, "Dün akşam baktık bir kalabalık var. Yabancı uyrukluların birisini bıçakladıkları söylendi. Olaylar başladı. Ardından birkaç tane polis arabası geldi. Ondan sonra burası iyice kalabalıklaşmaya başladı. Herkes sokağa indi. Gençler sağa sola saldırıyordu. ’Sakin olun’ dedik. Dükkanlardan birkaç tanesini kırdılar. Polisler gelip barikat kurdu. Olaylar gece üçe kadar devam etti. Parkta, ‘ne bakıyorsun?’ meselesi olmuş. İki kişi bıçaklanmış. Bu olayın başlangıcında bizim vatandaşlar ailesiyle parkta otururken, yabancı uyruklu gençle tartışma çıkıyor. Tartışında itiş kalkış oluyor. Ondan sonra yabancı uyruklu genç de çekiyor bıçağı, vuruyor. Bir kişi hafif yaralanmış, bir kişi ağır yaralanmış” ifadelerini kullandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/943079/altindagda-yogun-guvenlik-onlemi-alindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.