Yusuf Kaplan'dan Altındağ açıklaması

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Yusuf Kaplan, Altındağ'da yaşanan olaylarla ilgili olarak "Suriyelilerin evlerine, arabalarına, dükkanlarına saldırmak Batılı aşağılık faşistlere özgü bir davranıştır." değerlendirmesinde bulundu.
Ankara Masası
|
12 Ağustos 2021, Perşembe - 09:04
Yusuf Kaplan'dan Altındağ açıklaması

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Yusuf Kaplan, Altındağ ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi'nde 18 yaşındaki Emirhan Yalçın'ın Suriye uyruklu bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürülmesi ardından bölgede yaşanan olaylarla ilgili değerlendirmede bulundu.

"Osmanlı'nın çocukları bu kadar düşemezler!"

Kaplan, sosyal medya hesabından ilçede çekilen bir videoyu paylaşarak "Suriyelilerin evlerine, arabalarına, dükkanlarına saldırmak Batılı aşağılık faşistlere özgü bir davranıştır. Merhametin ve adaletin zirvesi Osmanlı'nın çocukları bu kadar düşemezler! Türkiye’yi Mülteci-Yerli çatışmasına sürüklüyorlar!" dedi. 

" Kimse kendini devlet yerine koymasın"

Kaplan, "Suç, şahsîdir. Suriyeli bir suç veya cinayet işlemişse o suçun / cinayetin cezasını devlet en ağır şekilde verir. Kimse kendini devlet yerine koymaya kalkışmamalı! Bu, ülkeyi felâkete sürükler -Allah korusun.  Altındağ'da yaşanan, iç savaş provası gibi…" diye ekledi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/944862/yusuf-kaplandan-altindag-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.