Yetkin Öztürk'ten Buğra Kavuncu paylaşımı

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Buğra Kavuncu'ya yapılan saldırıya ilişkin "Kahpece pusu kuran namussuzlar, siz bu acizliğinizle bizi korkutacağınızı, sindireceğinizi mi zannediyorsunuz" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
20 Ağustos 2021, Cuma - 18:32
Yetkin Öztürk'ten Buğra Kavuncu paylaşımı

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik gerçekleştirilen yumruklu saldırıya çok sert ifadelerle tepki gösterdi.

Öztürk, saldırıyı gerçekleştirenlere 'namussuzlar' diye seslenirken "İstanbul İl Başkanımız kıymetli dostum, Buğra Kavuncu'ya yapılan alçakça, kahpece, şerefsizce, onursuzca yapılan saldırıyı ….Kahpece pusu kuran namussuzlar, siz bu acizliğinizle bizi korkutacağınızı, sindireceğinizi mi zannediyorsunuz. Alayınıza… paylaşımında bulundu.

Saldırıyla ilgili CHP Ankara İl Başkanı Hikmet Akıllı da " İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yapılan alçak saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yaptıkları çirkin siyaset ile insanları radikalleştiren ve ayrıştıran iktidar yetkilileri, en az saldıranlar kadar suçludur. Sorumluların derhal yakalanmasını ve yargılanmasını umuyorum."ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, henüz kimliği belirlenemeyen bir şahısın katıldığı televizyon programı çıkışında yumruklu saldırısına uğramıştı. Gerçekleştirilen yumruklu saldırı kameralara yansırken, polis kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/964764/yetkin-ozturkten-bugra-kavuncu-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.