Mamak'taki temel atma töreninde Melih Gökçek'e tepki

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreninde konuşan CHP'li ve İYİ Partili isimler atılan adımın hayırlı olmasını diledi. Siyasilerin isim vermeden Melih Gökçek dönemine yönelik eleştirileri dikkat çekti.
Ankara Masası
|
30 Ağustos 2021, Pazartesi - 15:39
Mamak'taki temel atma töreninde Melih Gökçek'e tepki

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi “Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ve 106 projeden oluşan 2021 Yılı Projeleri” temel atma töreni düzenlendi. Tören öncesi Ankara Masası'na konuşan CHP'li ve İYİ Partili isimler projenin hayırlı olmasını diledi. Bazı isimlerin Melih Gökçek dönemine yönelik eleştirileri dikkat çekti. 

CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı  Ali Rıza Çalış :

Çok uzun zamandır beklenen bir projeydi, Mansur başkan Ankara’ya bir renk getirdi. Ankara’nın her bölgesini tamamen değiştiriyor. Burası da Mamaklılara hayırlı olsun, diğer ilçelere de hayırlı uğurlu olsun. Kentsel dönüşüm diğer ilçelerimizde de olacak. Beklenen bir projeydi. Mamak uzun yıllardır bekliyordu, Mansur başkana kısmet oldu. İnşallah hayırlı uğurlu olur.

İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Ergin Yaman: 

Mamak kentsel dönüşüm projesi, aslında çok geç kalınmış bir proje. Mamak halkı bundan çok çok daha iyisine layıktı. Fakat yıllarca bir ötekileştirilmiş bir Mamak, hizmetten mahrum bırakılmış bir Mamak vardı. Sağ olsun Mansur başkanımız da, yeni belediyecilik anlayışımızla Mamak halkına en iyi hizmeti vermek adına yaptığı çok güzel bir proje. Bu anlamda Mamalılara hayırlı ve uğurlu olsun diliyorum. Daha güzel projelerle Mamak'a hizmet etmeye devam edeceğiz .

İYİ Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Vural: 

Sayın Büyükşehir Belediye başkanımız en büyük neşteri Mamak'a vurdu. Mamaklılar 25 yıldır bir umutla, bir evlat gibi beklediler. Allah'ın izniyle demek ki, nasip Mansur başkanımızaymış. Bir Mamaklı olarak çok teşekkür ediyorum hem de Allah razı olsun diyorum. Mamak gerçekten gariban. Samsun yolundan girdiğiniz zaman bir taraf Suriye'nin bir köyüne benziyor, bir taraf Irak'ın bir köyüne benziyor. Sanki savaştan çıkmış gibi. Ama biz Başkentliyiz. Başkent'te yaşıyoruz. Mansur Yavaş başkanımla inşallah Başkent'in en büyük yarası olan olaya parmak basacağız. Bizim temennimiz, Mamak'a hizmetlerin devam etmesi. Her zaman Mansur Başkanımızın yanında olacağız. Ülkemize kim bir çivi çaktıysa ondan bin kere razı olsun. Çivi takmaya devam ettikleri müddetçe de ben Mamak İlçe Başkanı olarak her zaman arkalarındayım. Burada bir siyasetin kaderini oynuyoruz. Burası yıllardır Mamak siyasetle aldatıldı. Âmâ biz onları istemiyoruz. Bu saatten sonra refah, güzel bir Mamak istiyoruz. 

CHP Keçiören İlçe Başkanı  Bülent Gündoğan:

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye’nin genelinde ve Ankara’da mutlak ihtiyaç olan projeler ama bizim buradaki beklentimiz daha önceki dönemlerde yapıldığı gibi rantsal bir dönüşüm değil de yeşil alanların çocuklara, ailelere daha geniş alanların ayrıldığı geri dönüşümler istiyoruz. Mansur Yavaş başkanımızın da bu konuda hassas olduğunu biliyoruz, bu açıdan Mamak kentsel dönüşüm projesi çok önemli. Bugün burada start veriliyor. İnşallah yüzümüzün akıyla Mansur başkanın eserini en kısa sürede göreceğiz.

İYİ Parti Mamak Yerel Yönetimler Başkanı Cüneyt Selçuk: 

Bu proje yılların projesi. Mamak halkının yıllardır 4 gözle beklediği bir proje. Mansur başkanımızın sayesinde bu proje hayata geçiriliyor. Mamak halkının mağduriyeti de bu şekilde giderilecek diye bekliyoruz. Bununla ilgili söylenecek bir şey yok. Hizmet dediğimiz zaman aklımıza Mansur Yavaş geliyor. Hani bazen soruyorlar 3 tane hizmetini sayın. Saymaya gerek yok saysan da bitmiyor zaten.  Mamak'ın ve Mamaklı'nın yıllardır beklediği bir projeydi. Çok şükür hayata geçti Allah hepsinden razı olsun.

İYİ Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi  Ahmet Bektaş: 

Gerçekten geç kalınmış, insanlarımızın hakkının yenildiği bir düzen vardı. Yıllardan beri, 20 yılı aşkındır önceki belediye başkanlarının yanlış yönetimleri sonucunda buradaki insanlarımızın hakkı gasp edilmiştir. Sayın Mansur başkanımızın, başkan oluşundan sonra burada güzel bir çalışma sahası alanındayız. Allah ondan razı olsun, milletimize umut oldu. Yarınların geleceği için Mansur başkanımızın yanındayız.



http://www.ankaramasasi.com/haber/977470/mamaktaki-temel-atma-toreninde-melih-gokceke-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.