AK Parti'nin Mansur Yavaş'a yönelik proje tepkisine CHP'den yanıt

CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Ali Rıza Çalış ve CHP Keçiören İlçe Başkanı Bülent Gündoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı projelerini hayata geçirememekle suçlayan AK Partili isimlere yanıt verdi.
Ankara Masası
|
30 Ağustos 2021, Pazartesi - 14:42
AK Parti'nin Mansur Yavaş'a yönelik proje tepkisine CHP'den yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın geçtiğimiz günlerde Habertürk ekranlarında katıldığı program gündemdeki yerini koruyor.

Program sırasında Fatih Altaylı'nın bir sözünden yola çıkarak Yavaş'ı projelerini hayata geçirememekle suçlayan AK Partili isimlere (ilgili haber için tıklayınız) CHP'den yanıt geldi.

“Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ve 106 projeden oluşan 2021 Yılı Projeleri” temel atma töreninde Ankara Masası'na konuşan CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Ali Rıza Çalış ve CHP Keçiören İlçe Başkanı Bülent Gündoğan şunları söyledi:

Ali Rıza Çalış: Mansur Yavaş'ın neler yaptığını görecekler

Ali Rıza Çalış: Mansur Başkan hangi projeye girdiyse onlar faaliyete geçecektir, mutlaka yapacaktır. Mansur Başkan boşa vaat vermez. Mansur Başkanın bir lafı vardır “betona değil insana yatırım yapın.” Pandemi döneminde o kadar çok insana yardım etti ki... Biz buna şahidiz. Mansur Başkan söylediyse mutlaka yapar, boşa vaat vermez. AK Partililer kendilerine baksınlar. Mansur Başkanımız yapar. Ankara için büyük bir şans Mansur Başkan. Verdiği bütün vaatleri yapıyor, yapmaya da devam ediyor. Sadece biz izleyelim göreceğiz neler yaptığını.

Bülent Gündoğan: Hizmetlerini mütevazi bir şekilde yansıtıyor

Bülent Gündoğan: İlgili programda sayın başkanımız mütevazi davrandı. Çünkü hizmet süreci boyunca birçok projenin hayata geçirildiğini ve tamamlandığını biliyoruz. Ancak bunun kamuoyuna yansıması biraz sessiz ve mütevazi oluyor. Geçmişte şunu görüyorduk, 60-70 yıldır asfaltı olan sokaklara asfalt atıldığında "Hayır olsun Melih Gökçek" pankartı asılıyordu. Örnek veriyorum 1 milyonluk, 2 milyonluk bir proje yapıldığında bunu tanıtmak için 3-4 milyon harcamalar oluyordu. Sayın başkanımız bu konuda duyarlılık, hassasiyet gösteriyor. Kamuoyunun hakkettiği hizmetleri sanki kendilerine lütufmuş gibi sunulmasına itiraz ediyor ve yaptığı hizmetleri büyük bir gürültü ile değil de daha mütevazi bir şekilde kamuoyuna yansıtıyor. Bugün burada tamamlanmış projelerin de açılışı yapılacak. Peyderpey de o projelerin hayata geçirileceğini düşünüyorum.


http://www.ankaramasasi.com/haber/977373/ak-partinin-mansur-yavasa-yonelik-proje-tepkisine-chpden-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.