İYİ Parti'den Cahit Özkan hakkında suç duyurusu

İYİ Parti, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan hakkında "İYİ Parti'yi FETÖ kurdu" sözleri nedeniyle suç duyurunda bulundu.
Ankara Masası
|
02 Eylül 2021, Perşembe - 14:10
İYİ Parti'den Cahit Özkan hakkında suç duyurusu

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın "İYİ Parti'yi FETÖ kurdu" şeklindeki sözleri yargıya taşındı. 

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk ve beraberindeki partililer, suç duyurusunda bulunmak üzere geldikleri Ankara Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı.

"Mandrakeye rahmet okutur hale geldi"

İktidarın vatandaşı gülmeye bile mahkum ettiğini söyleyen Öztürk, "Artık insanlar gülemez hale geldi ama iktidar mensupları dünyanın en iyi icadı olan aynaya bakmaktan bi haber alçakça ve şerefsizce partimizin kurucularına, tüm üyelerine FETÖ yakıştırması yapmıştır.  Cahit Özkan hepimiz biliyoruz ki FETÖ'ye güzellemeler yaparak ulusal basında boy boy fotoğraflar vererek o dönemki hoca efendisine salya sümük ağlayarak güzellemeler yapan birisiydi. O dönemin FETÖ'cü hakim ve savcılarına sözde hukukçu olan bu arkadaş güzellemeler yapıyordu. Geldiğimiz noktada  Cahit Özkan denilen şahıs bir dönemin usta sihirbazı mandrakeye rahmet okutur hale geldi. Bu arkadaşlar FETÖ ile iş tutuyorlar, koyun koyuna oluyorlar sonra bir bakıyorsunuz pürü pak oluyorlar." dedi. 

"İYİ Parti'nin Ankara'daki oy oranı yüzde 21"

Salgın döneminde yaşanan kalabalık nedeniyle AK Parti kongrelerine yönelik tepkilere Özkan'ın "Orada yatay çekim var. Aslında salonlar boş" diyerek yanıt verdiğini aktaran Öztürk, "Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Vatandaşlar sihirbazlık numaralarını yutmamaktadır. Ben Ankara İl Başkanıyım. Allah çalışana verir. Gece gündüz çalıştık. Şu anda İYİ Parti'nin Ankara'daki oy oranı yüzde 21'i geçti. Sancıları bu. Yakıştırmaları bu. Onlar da bilir ki, bizim ömrümüz FETÖ denen alçak terör örgütü ile mücadele içinde geçmiştir. Bizim kumaşımızdan FETÖ'cü, terör örgütü üyesi çıkmaz. Cahit usta başka kapıya buradan sana ekmek de çıkmaz. Sen git Denizli’nin perişan olan esnafının çilesiyle yoğrul." dedi. 

"Adaletin terazisi şaşmayacaktır"

"Suni gündemlere karnımız doymuştur." diyen Öztürk şöyle devam etti: Başta Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, Anadolu’yu karış karış gezmektedir. Bizler de Ankara’yı ilçeleriyle karış karış geziyoruz. Taşra olan 15 ilçemizde dokunmadığımız bir tek el kalmamıştır. Alnımız ak, net bir şekilde vatandaşımızla buluşuyoruz. Cahit Özkan, git yüreğin yetiyorsa Denizli’de o feryat eden esnafla buluş. Öyle suni gündemlerle birilerine kendini şirin göstermek için bu tür müptezelliklere girme. Sana artık bu konuda kimse prim vermeyecektir. Biz adalete güveniyoruz. Adaletin terazisi şaşmayacaktır. Bu konuda devletin savcılarının ve hakimlerinin vicdanlarının, vatandaşların sesi olacaklarını ve ‘artık yeter’ demeleri gerektiğine inanıyoruz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/988107/iyi-partiden-cahit-ozkan-hakkinda-suc-duyurusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.