Hakan Han Özcan ve Murat Köse'den Cumhurbaşkanı'na ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'yi makamında kabul etti.
Ankara Masası
|
02 Eylül 2021, Perşembe - 18:06
Hakan Han Özcan ve Murat Köse'den Cumhurbaşkanı'na ziyaret

Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Ankara Büyükşehir AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse dikkat çeken bir görüşme gerçekleştirdi.

İki isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Külliye'de ziyaret etti.

Görüşmelerin ardından Ankara için yeni gelişmeler yaşanacağının sinyalini veren Hakan Han Özcan "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Milletin Evi'nde ziyaret ettik. Bizlere yüklediği sorumluluğun bilinciyle, Güçlü Türkiye mücadelesinde yanında olmaktan onur duyuyoruz. Açtığı yol ve çizdiği vizyonla Ankaramız için durmadan çalışmaya devam edeceğiz." paylaşımında bulundu.

Murat Köse ise " Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı Ankara İl Başkanımız Sn Hakan Han Özcan ile birlikte ziyaret ettik. Kendisini ülkesine ve milletine adayan Kıymetli Başkanımıza kalbi şükranlarımı sunuyorum, Rabbim ömrünü artırsın. Allah ondan razı olsun" ifadelerini kullandı.

İki ismin Cumhurbaşkanı'yla yapılan görüşmenin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ettiğini öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/988397/hakan-han-ozcan-ve-murat-koseden-cumhurbaskanina-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.