Ankara'da yol verme kavgası! Otobüse ateş açtı...

Ankara'nın Sincan ilçesinde belediye otobüsünün şoförü ile tartışan ve yanında bulundurduğu silahla otobüse ateş eden daha sonra yakalanan zanlı gözaltına alındı. Zanlı ilk ifadesinde suçunu kabul ederek silahı Kırıkkale'ye kaçarken otobana attığını itiraf etti.
Samet Dirican
|
07 Eylül 2021, Salı - 07:05
Ankara'da yol verme kavgası! Otobüse ateş açtı...

Ola, Sincan ilçesine bağlı Osmanlı Mahallesi Ahi Mesud Bulvarı üzerinde dün saat 17.00 sularında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan  16 LE 123 plakalı araç sürücüsü ile Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı EGO otobüsü şoförü Ş.K ile trafikte yol verme anlaşmazlığı yüzünden tartışmaya başladı. Araç şoförü tartışmanın büyümesi üzerine yanında bulundurduğu tabanca ile otobüse ateş ederek olay yerinden otomobili ile kaçtı.

Bölgeye gelen polis ekipleri, yaptıkları çalışmalarda otomobilin S.D'ye ait olduğunu belirledi.  Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri otomobilin olay sırasında  S.D.'nin eşi  Güven D.'de olduğunu tespit etti. Yakalanması için çalışma başlatılan şüpheli Plevne Mahallesi Bosna Caddesi üzerinde gözaltına alındı.

Zanlı kullandığı silahı Kırıkkale'ye kaçarken otobanda yola atmış

Güven D. polise verdiği ilk ifadesinde hakkındaki suçlamayı kabul ederek, yol verme tartışmasından dolayı EGO otobüs şoförüne üzerinde bulunan silah ile ateş ettiğini, şahsın yaralanmış olabileceği korkusu ile olay yerinden aracı ile uzaklaştığını belirtti. Şüphelinin silahı ise otobanda giderken camdan dışarı fırlattığını ve nerede olduğunu bilmediğini söylediği öğrenildi. 

Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemlerini devam ediyor. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/995760/ankarada-yol-verme-kavgasi-otobuse-ates-acti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.