İbrahim Zeki kıyafetiyle dolaşan John kim?

Ersoy DEDE
|

Önümde gazetemizin değerli Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ın son kitabı "İçten-Dıştan Entrikalar" duruyor.. Bu kitap aslında dört ciltlik bir dizinin, ilk ve bence açılışı yapması bakımından en önemli kısmı.. "Haçlı Siyonist İttifakı" tanımlamasını siyaset literatürüne yerleştiren adamdır Nuh Albayrak. Bugün herkes kullanıyor da.. İlk kimden çıktığını merak ediyorsanız arz etmiş olayım. İşte o Haçlı Siyonist ittifakının ve onun yerli işbirlikçilerinin marifetlerini, her biri birer diz

i film senaryosu olacak güzellikte ve hikaye lezzetinde anlatmış bu kitapta..

Bugün 10 Büyükelçi krizi, uzlaşmayla sonuçlandığında, büyükelçileri hedef alarak "neden lafınızın arkasında durmadınız" diye sinir krizleri geçiren (sözde) Türk gazetecilerin motivasyonunu anlayabilmek için, geçmişe dönüp bu öykülere bakmak şart..


**


Nuh Albayrak şöyle diyor kitapta;"....Müslüman Türk milleti, dışarıdan ve içeriden o kadar çok hıyanete maruz kalmış ki, bunları ana hatlarıyla da olsa dört kitaba ancak sığdırabilirdik..."


Değerli dostlar, bu ilk kitaptan çok sarsıcı bir bölümü nakledeceğim buraya.. Fakat unutmadan serinin diğer kitaplarının isimlerini de yazalım.. Cennet Mekân Abdülahmid Han Hazretleri'nin darbeyle indirilmesine kadar olan kısım ilk cilt olan "İçten-Dıştan Entrikalar"da anlatılıyor.. Osmanlı İmparatorluğu'nun yıkılışına kadar olan kısmı "Devlet Yıkan Tefrikalar"da, 1923-1950 arası vesayetçi dönemi "Darbeden Beter Vesayetler"de, halen daha devam eden gizli Haçlı saldırılarını ise "İşgale benzer Hıyanetler"de anlatıyor Albayrak.. Son derece önemli ve bugün ne yaşadığımızı anlamamız bakımından da her kütüphanede olması gereken bir takım..


Devamı için tıklayınız 

http://www.ankaramasasi.com/makale/52099/ibrahim-zeki-kiyafetiyle-dolasan-john-kim

Yorumlar (0)